« Zpět

Česká spořitelna nabízí nový Prémiový dluhopis Světové pivovary s atraktivním zhodnocením až 12 % za 4 roky

| 8. srpna 2014 - 11:46 | Zprávy | Podílové fondy

Česká spořitelna představuje nový Prémiový dluhopis Světové pivovary, který odvozuje svůj výnos od akciového koše složeného ze sedmi velkých mezinárodních pivovarnických koncernů, a může přinést atraktivní výnos až 12 % za čtyři roky. Ze stejného prodejního příběhu vycházely také tři emise Akciového prémiového vkladu Světové pivovary, které úspěšně maturovaly na konci července. Ty svým investorům doručily vynikající zhodnocení kolem 12 % za tři roky (Akciový prémiový vklad Světové pivovary I. měl zhodnocení 11,67 %, Akciový prémiový vklad Světové pivovary II. pak 12,58 % a Akciový prémiový vklad Světové pivovary III. 12,02 %).

  • ČS nově nabízí Prémiový dluhopis Světové pivovary s potenciálem zhodnocení až 12 % za 4 roky a garancí investovaných prostředků, jeho výnos je odvozen od koše akcií 7 mezinárodních pivovarnických společností
  • Nedávno skončené Akciové prémiové vklady Světové pivovary se stejným atraktivním příběhem přinesly investorům mimořádné zhodnocení 12 % za 3 roky
 
„Naše nabídka cílí na všechny, kdo hledají zajímavější zhodnocení svých prostředků, než jaké nabízí běžné vkladové produkty, a zároveň je láká možnost podílet se na vývoji světově nejúspěšnějších pivovarnických společností,“ řekl Pavel Kráčmar, ředitel úseku retailové distribuce produktů finančních trhů České spořitelny. „Výnos Prémiového dluhopisu Světové pivovary závisí například na vývoji cen akcií největšího producenta piva na světě, společnosti Anheuser-Busch InBev, do jehož portfolia patří mj. světoznámé značky Stella Artois, Hoegaarden, Beck´s či Budweiser), nebo akcií jihoafrického gigantu SABMiller, který v České republice ovládá nadpoloviční část trhu prostřednictvím podniku Plzeňský Prazdroj,“ doplnil Kráčmar.
 
Majitelé Prémiového dluhopisu Světové pivovary mají možnost dosáhnout až 12% zhodnocení za čtyři roky při min. 100% návratnosti jmenovité hodnoty dluhopisu k datu jeho splatnosti bez ohledu na tržní vývoj podkladových aktiv. Atraktivní je i okamžitá dostupnost investovaných finančních prostředků za tržní cenu v průběhu trvání dluhopisu.
 
Výnos Prémiového dluhopisu Světové pivovary se vypočítává na základě ročního pozorování vývoje koše sedmi akcií. Pokud je ke dni pozorování všech sedm akcií nad svou počáteční hodnotou, započítá se za daný rok prémie 3 %. Za každou akcii, která se v den pozorování nachází na své počáteční hodnotě nebo pod ní, se od prémie 3 % odečte 1 %, nicméně prémie nemůže být záporná. Prémie dosažené za jednotlivé roky pozorování se uzamykají a sčítají. Výsledná prémie je součtem prémií všech čtyř ročních pozorování.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.