« Zpět

Se spořením na penzi a s úvěry pomůže klientům Komerční banky videoporadce

| 22. ledna 2013 - 12:54 | Zprávy | Penzijní spoření

Po úspěšném spuštění služby Videobankéř v červnu letošního roku pokračuje skupina Komerční banky v rozvoji technologií a poradenství online prostřednictvím služby Videoporadce. Vyškolení specialisté poradí klientům přes webovou kameru ohledně spoření na penzi, získání úvěrových produktů a přihlášení do internetového bankovnictví MojeBanka.

 

 

 

Služba Videoporadce je dostupná klientům ze stránek Komerční banky a ze stránek Penzijního fondu Komerční banky.

Velkou výhodou služeb Videobankéř a Videoporadce je jednoduchost obsluhy a okamžitá dostupnost odborného poradenství. Klient nemusí chodit na pobočku za osobním bankéřem, domlouvat předem schůzku a dokonce ani instalovat zvláštní software na svůj počítač. Stačí pár kliknutí myší a klient je okamžitě spojen se zkušeným specialistou Komerční banky, který mu s pomocí přehledných informačních materiálů vysvětlí danou problematiku.

„Zavedení služby Videoporadce přivítá řada lidí, kteří potřebují poradit, ale nemají dostatek času jít na pobočku banky a informace vyhledávají na internetu. Se službou Videoporadce si mohou být jistí, že získávají správné informace hned z první ruky,“ uvádí Mojmír Prokop, manažer Přímých kanálů KB.

Klienti se díky nastavení služby nemusí bát o své soukromé údaje. Zatímco uživatel vidí specialistu Komerční banky díky jeho webové kameře, poradce klienta pouze slyší díky komunikaci přes telefon.

Komerční banka je první bankou na českém trhu, která inovativní služby Videobankéř a Videoporadce v tomto rozsahu nabízí. V zahraničí jde přitom o velmi populární formu komunikace, která umožňuje řešit i složitější problematiku z pohodlí domova či kanceláře.

„Jsme rádi, že zájemcům o produkty a služby Komerční banky můžeme nabídnout další možnost, jak jednoduše konzultovat své potřeby s kvalifikovaným odborníkem,“ doplnil Pavel Filipi, manažer Produktů a služeb KB.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.