« Zpět

PFČP radí svým klientům, jak ještě letos na penzijním připojištění co nejvíce vydělat

| 29. listopadu 2011 - 11:01 | Zprávy | Penzijní spoření

[Tisková zpráva] Klienti Penzijního fondu České pojišťovny mohou letos opět ušetřit na daních až 1 800 korun a fond jim v rámci služby Daňový servis aktivně poradí, jak na to. Letošní novinkou jsou webové stránky www.klientskyportal.cz. 

[Tisková zpráva] Klienti Penzijního fondu České pojišťovny mohou letos opět ušetřit na daních až 1 800 korun a fond jim v rámci služby Daňový servis aktivně poradí, jak na to. Letošní novinkou jsou webové stránky www.klientskyportal.cz. Zde si lidé mohou ověřit, kolik aktuálně spoří, a zjistí, kolik by bylo nejlepší do konce roku ještě vložit, aby maximalizovali své zisky.
Penzijní fond České pojišťovny maximálně zjednodušuje administrativu spojenou s daňovým odpočtem. „Klientům před koncem roku posíláme dopisy s konkrétním optimalizovaným výpočtem a přikládáme rovněž předvyplněný formulář, do kterého stačí jen doplnit částku a podpis. Letos jsme jich poslali na 350 tisíc. Našim klientům chceme nabízet maximum výhod a zároveň jim co nejvíce ušetřit práci,“ vysvětluje Libor Pergl, ředitel pro obchod a marketing PFČP.

Nejjednodušší je využít služby Klientského portálu. Je on-line, klienti v něm zjistí všechny informace, které se jejich účtu penzijního připojištění týkají, mohou si propočítat modely s různě velkou měsíční úložkou a co je nejpodstatnější, všechny změny mohou provést sami a kdykoliv.

Klientům, kteří chtějí daňové úlevy penzijního připojištění využívat automaticky každý rok, fond doporučuje aktivaci služby Daňový servis. Po jejím sjednání pak pouze stačí do konce roku doplatit částku potřebnou k daňovému odpočtu. Službu lze kromě internetu sjednat telefonicky na klientské lince 840 111 280, e-mailem, na všech pobočkách České pojišťovny nebo s finančním poradcem.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Dobrý den, mam smlouvu č.82623819. Mohli by jste mi poslat nějaký vypis , poslední mám z roku 2013. Ještě bych se chtěl zeptat,  jak dlouho ji mám ještě platit. S pozdravem  František Štandera, MOBIL 603960298.

Prosím vás tímto o postup,jakým způsobem mohu ukončit penzijní pojištění,které si platím od r. 2012! Č. sml. 1018499153.Děkuji Kulhánková

Prosím zašlete mi výpis za 2019 a stav účtu k dnešnímu dni.

Děkuji. Vacková

Jak se přihlásím do penzijního fondu

dobrý den.pošlete mi prosím výpis o doplnkovém penzijním spoření.nepodařilo se mi ho najít.děkuji.č.smlouvy3005447677

DOBRY DEN.PROSIM VAS,POSLETE MI VYPIS Z PENZIJNIHO PRIPOJISTENI ZA ROK  2016--NEPODARILO SE MI HO DOHLEDAT A VYTISKNOUT.PREDEM MOC DEKUJI ZA OCHOTU I BRZKE VYRIZENI.        S POZDRAVEM       ------     REHAK ANNA,HAVIROV SUMBARK,UL.MORAVSKA 11