« Zpět

Osmý ročník Zlatá koruna GOLF CUP 2014

| 20. října 2014 - 16:22 | Zprávy

Zlatá koruna GOLF CUP 2014 úspěšně zakončil již 12. ročník soutěže finančních produktů Zlatá koruna. Golfový turnaj se po osmé stal vyvrcholením soutěže a v prvé řadě poděkováním top managementu finančních společností, členům Finanční akademie a partnerům, kteří se podílejí na úspěšné tradici soutěže. Turnaj se uskutečnil v rezortu Prague City Golf na Zbraslavi.

Zlatá koruna GOLF CUP 2014 je společensko-sportovní událost, která nabízí jedinečnou příležitost změřit své golfové dovednosti s kolegy z finančního prostředí. Hráči GOLF CUPu Zlaté koruny mají také motivaci uspět, protože se soutěží o bohaté ceny od partnerů turnaje. Jednou z hlavních cen se již tradičně stal zájezd Cestovní kanceláře Fischer do některé z atraktivních zahraničních golfových destinací.
 
Oproti minulým ročníkům se letos účastnil rekordní počet hráčů. Účastníci se nenechali ani odradit z rána deštivým počasím, které se naštěstí umoudřilo a mohlo se začít hrát. Soutěžilo se v 7 kategoriích vypsaných pro jednotlivce a firemní týmy. Do kategorie firemních týmů se letos přihlásilo 17 družstev. Vítězem v této kategorii se stal tým ze společnosti Wüstenrot. Celkem se na turnaji účastnilo 98 hráčů z řad finančních společností a partnerů projektu Zlatá koruna. V královské kategorii jednotlivců se vítězem turnaje stal pan Jiří Běťák, analytik Kanceláře prezidenta republiky.
 
GOLF CUP Zlaté koruny byl jako každý ročník doprovázen zajímavým programem. Nechyběla degustace od dodavatele vín Dobrá nálada a příjemnou atmosféru celého dne završila módní přehlídka kolekce společenských šatů Tamsin London a značkového spodního prádla, kterou připravila agentura Máša agency z Pardubic. Dále si účastníci mohli prohlédnout práci šperkařské firmy JK Jitka Kudláčková či se projet v luxusních vozech značky JEEP, které prezentoval autorizovaný dealer SRBA SERVIS, s.r.o.
 
Výsledky Zlatá koruna Golf Cup 2014 - Prague City Golf na Zbraslavi, 16. 10. 2014
 
Nearest to the Pin/JEEP
Martin Kratochvíl, GE Money Bank
Nearest to the Pin/Glenfiddich
Jiří Schüller, Advokátní kancelář Schüller
 
Longest drive – muži
Karel Soukeník, Sberbank CZ
Longest drive – ženy
Martina Popenková, IPSOS
 
Jednotlivci HCP 0-19
1. Jiří Běťák, KPR
2. Vladislav Vachata, Wüstenrot
3. Ondřej Čech, student
 
Jednotlivci HCP 20-35,9
1. Tomáš Gelnar, ING
2. Radim Kovács, Sberbank CZ
3. Petr Voráček, Penzijní společnost České pojišťovny
 
Jednotlivci HCP 36-54
1. Richard Dior, TOW IN
2. Jiří Vránek, Wüstenrot
3. Ján Čarný, businessLAB
 
Firemní týmy
1. Wüstenrot
2. ING
3. IPSOS
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.