« Zpět

V novém internetovém bankovnictví ING Banky obsloužíte svůj spořicí účet i ING Fondy snáze a přehledněji

| 18. dubna 2014 - 12:47 | Zprávy | On-line aplikace

Novinky, které se týkají funkcí, a především vzhledu nového internetového bankovnictví ING Bank, jsme si představili už v minulém článku. Dnes se zaměříme na úpravy, které usnadní a zpříjemní on-line obsluhu vašeho ING Konta nebo ING Fondů.

Pohyb v rámci ING Konta pro vás jako majitele účtu bude nyní snazší a intuitivnější. Jistě oceníte jednoduché a přehledné zadávání příkazů k úhradě, správu trvalých příkazů nebo termínovaných vkladů, stejně jako přehledný souhrn historie transakcí.
 
Nové schéma internetového bankovnictví umožní také efektivnější správu ING Fondů. Přímo na domovské stránce získá podílník ING Fondů aktuální přehled portfolia a svých investic a nově lze pomocí jednoduchého zadávání příkazů přímo z titulní strany také realizovat nákup nebo prodej fondů.
 
Celý systém internetového bankovnictví ING Bank je vytvořen tak, aby byl snadno a lehce ovladatelný. Na hlavních obrazovkách jednotlivých kapitol jsou zobrazenyn ejčastěji používané údaje. Detailní informace a obrazovky pro zadávání údajů do systému jsou přístupné z titulních stran, rozcestníků nebo z horního navigačního menu.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.