« Zpět

Povinné ručení od Wüstenrot s novou mobilní aplikací ProAuto

| 25. listopadu 2014 - 10:14 | Zprávy | On-line aplikace

Finanční skupina Wüstenrot podpoří povinné ručení novou mobilní aplikací ProAuto. Aplikace je určena motoristům, kteří chtějí mít přehled o spotřebě a nákladech na provoz svého vozidla.

Mobilní aplikaci připravila agentura Omnicom Media Group a o tom, že pro řidiče může být tato novinka nepostradatelná, se snaží přesvědčit použitý slogan „ProAuto, aplikace, bez které se vaše auto už neobejde“. Nová aplikace pohlídá pojištění, opravy, poskytne přehled o nákladech na provoz vozu a jeho spotřebě. Ale má i řadu dalších užitečných funkcí.
 
Po základní registraci bude aplikace sledovat spotřebu paliva automobilu a evidovat další náklady na provoz, jako je pravidelný servis, opravy, mytí a další údržba. Včas majitele vozu upozorní třeba na termín technické kontroly. K dispozici budou různé přehledy a statistiky nákladů. Podle pojišťovny stačí zadávat pravidelně potřebné údaje a aplikace poskytne dokonalý přehled.
 
V aplikaci bude také možnost získat více informací o pojištění vozidla, k dispozici budou rovněž kontakty na nejbližší pobočky pojišťovny Wüstenrot. Již při tvorbě aplikace se myslelo na strategii jejího dalšího vývoje a fungování. V budoucnu by se proto měly její funkce rozšiřovat.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.