« Zpět

Škola investování opět začíná, nově s tématem k zahraničním burzám

| 12. září 2013 - 8:50 | Zprávy | Obchodování s CP

Stejně jako každý rok na podzim zahajuje Fio banka i letos bezplatné investiční semináře pro širokou veřejnost, a to ve spolupráci s českou burzou RM-SYSTÉM. Škola investování bude probíhat od druhé poloviny září do začátku prosince ve více než 50 městech po celé ČR.

Témata investičních seminářů jsou určena úplným začátečníkům i zkušenějším investorům. Návštěvníci se dozví vše podstatné o akciích, burzách a investičních možnostech, uvidí i online ukázku nákupu a prodeje akcií v aplikaci e-Broker a Smartbroker. 
 
Kromě tradičních Základů investování a Efektivního krátkodobého obchodování v praxi je součástí Školy investování nový seminář pro ty, kteří se zajímají o obchodování s akciemi v zahraničí - Obchodování na zahraničních burzách. Jeho účastníci se dozvědí informace z historie i současnosti zahraničních burz, například jaké akcie se obchodují v hlavních indexech nebo kolik stojí obchodování v cizině. 
 
„Přestože investování na domácím trhu má stále většinový podíl na objemu obchodů, pozorujeme dlouhodobý příklon investorů k zahraničním burzám. Proto jsme zařadili do devatenáctého cyklu Školy investování nový seminář k tomuto poptávanému tématu,“ říká k tomu Jiří Vodička, ředitel pro strategii a marketing Fio banky.
 
Do Školy investování je možné se přihlásit na webových stránkách Fio banky pomocí krátkého formuláře. Účast na všech seminářích je bezplatná.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.