« Zpět

Akciové prémiové vklady RODINA od České spořitelny: spotřebou podpořte vlastní investice

| 17. března 2014 - 11:34 | Zprávy | Obchodování s CP

Akciové prémiové vklady České spořitelny se u klientů těší velké oblibě a přinášejí jim také zajímavý výnos - ty, které končily v lednu a únoru 2014, přinesly klientům zhodnocení až 3,5 % ročně. Aktuálně nabízí Česká spořitelna Akciový prémiový vklad RODINA. Vklad je postaven na jednoduchém a srozumitelném investičním příběhu: „Podílejte se na výnosech společností, které jsou známé a úspěšné po celém světě a jejichž produkty najdete v každé domácnosti“. Vklad nabízí klientům atraktivní potenciál výnosu až 10 % za dva a půl roku s návratností minimálně 100 % jistiny vkladu k jeho splatnosti, a to i v případě špatného tržního vývoje. Zároveň zhodnocuje peníze prémiovou sazbou 2 % ročně i v případě poklesu koše vybraných akcií až o 20 %. Koš akcií zahrnuje významné firmy, jejichž výrobky domácnosti nakupují v podstatě denně bez ohledu, jaká situace právě na trzích panuje, například potraviny, spotřební zboží, produkty farmaceutických společností nebo hračky.

  • Akciové prémiové vklady RODINA od České spořitelny nabízí atraktivní potenciál výnosu až 10 % za dva a půl roku.
  • Návratnost minimálně 100 % jistiny vkladu i v případě špatného tržního vývoje.
Především pro konzervativní klienty, kteří nechtějí podstupovat tržní rizika kolísání dynamických aktiv, ale přesto by se rádi na jejich výnosech podíleli, zpřístupňují Akciové prémiové vklady potenciál výnosu akciových trhů. Aktuální výnosy dvou a půl letých Akciových prémiových vkladů, které skončily během ledna, dosáhly hodnoty 1,52 % ročně u vkladu AKC130, 1,27 % ročně u AKC131 a 2,06 % ročně u vkladu AKC132. Ještě lépe si vedly vklady, které skončily v únoru 2014. Akciový prémiový vklad AKC133 přinesl klientům výnos 2,53 % ročně, vklad AKC135 výnos 3,47 % ročně. Atraktivní výnos také obdrželi klienti, kteří investovali své peníze do Akciového prémiového vkladu AKC134 denominovaného v EUR a to 3,43 % ročně.
 
Akciové prémiové vklady České spořitelny dosáhly skvělých výsledků v období velmi nízkých úrokových sazeb, jež mají za následek aktuální nízké výnosy depozitních bankovních, ale i konzervativních investičních produktů. Jejich výnosy se postupně sčítají a denně uzamykají. Dosažené výnosy již nemohou klesnout a klient o ně nemůže přijít. Prémiové vklady jsou ze zákona pojištěny stejně jako termínované vklady.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.