« Zpět

Vítězem letošních ALD Automotive Fleet Awards je pojištění od Allianz

| 25. října 2016 - 18:07 | Zprávy | Neživotní pojištění

Odbornou porotu zaujal produkt Flotilové autopojištění.

Prvním místem v kategorii Pojištění vozového parku Allianz pojišťovna opět potvrdila svou silnou pozici na trhu pojištění motorových vozidel. Ke třem prvním místům z let 2012, 2013 a 2015 jsme minulý týden přidali další titul nejlepšího Fleetového produktu roku 2016.

Anketu Automotive Fleet Awards každoročně vyhlašuje magazín pro efektivní správu a řízení vozových parků Fleet na základě rozhodnutí nezávislé odborné poroty. Nejvýznamnější domácí fleetové pojištění pak obdrží takzvanou „Fleetovou múzu“, která symbolizuje nápaditost a dynamiku.

„Stejně jako před rokem porota ocenila, že naše flotilové autopojištění vyhoví jak klientům, kteří požadují jen základní pojistnou ochranu, tak i těm nejnáročnějším, kteří chtějí mít pokryta všechna myslitelná rizika a chránit se před nečekanými výdaji v případě větší pojistné události,“ vysvětlil manažer flotilového pojištění Allianz pojišťovny Jiří Jirsa.

Plusové body sbírala Allianz pojišťovna i za to, že každému klientovi bez ohledu na velikost podnikání poskytuje individuální péči, a to jak při stanovení pojistného, tak při správě pojištění a veškeré komunikaci s ním.
 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.