« Zpět

UniCredit Bank ve spolupráci s Ergo pojišťovnou poskytne cestovní pojištění s vysokými pojistnými limity

| 9. února 2016 - 13:12 | Zprávy | Neživotní pojištění

UniCredit Bank a ERGO pojišťovna společně připravily exkluzivní nabídku cestovního pojištění. Novinka nabízí vysoké pojistné limity do 10.000.000 Kč, atraktivní cenu od 13 Kč na den a řadu zajímavých krytí, platí pro nové i stávající klienty. Od nového roku si tak mohou zájemci cestovní pojištění sjednat i na stránkách UniCredit Bank. Za příznivé ceny si mohou sjednat nejen klasické pojištění léčebných výloh, ale také si pojistit psa, kočku či jiné domácí zvíře.

Cestovní pojištění ERGO pojišťovny ročně využívá téměř 200 tisíc klientů. Každoročně roste počet těch, kteří si tuto službu sjednávají online.  „Češi dnes často a rádi cestují po Evropě a do zámoří do zemí, kde jsou náklady na léčení v případě jakéhokoliv zranění velmi vysoké. Platit je z vlastního může být pro mnohé obrovským zásahem do rodinné peněženky, proto je kvalitní cestovní pojištění s vysokým krytím pro cestování nutností. Stále více klientů navíc oceňuje možnost sjednat si cestovní pojištění pohodlně a rychle online těsně před odjezdem,“ říká Vladimír Juza, manažer  pro investiční a pojistné produkty v UniCredit Bank.  

Společné cestovní pojištění ERGO pojišťovny a UniCredit Bank kromě krytí léčebných výloh do 10.000.000Kč zajistí novým i stávajícím klientům banky pomoc v mnoha dalších nepříjemných životních situacích. Připojistit lze například odvoz vozu zpět do ČR v případě zdravotních problémů pojištěného či zásah horské služby pro pátrací akce. Klienti ocení také možnost sjednat si pojištění storna zájezdu včetně nevyužité dovolené, tedy takové situace, kdy je z naléhavých důvodů nutné dovolenou přerušit a vrátit se na vlastní náklady zpět do ČR. Součástí pojištění odpovědnosti je také krytí právní.  

Produkt rovněž nabízí zajímavé možnosti krytí rizikových až extrémních sportů, mimo jiné rekreační i technické potápění, freeskiing a heliskiing, paragliding, horolezectví a další. Oblíbené lyžování a snowboarding na vyznačených sjezdovkách jsou navíc zcela bez příplatku.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.