« Zpět

Připojistit se proti odcizení vozidla můžete nově u Slavia pojišťovny

16. července 2015 - 10:10 | Zprávy | Neživotní pojištění

Slavia pojišťovna nově poskytuje službu připojištění vozu proti odcizení, bez nutnosti sjednání kompletního havarijního pojištění. Připojištění krádeže vozidla je tak mnohem cenově dostupnější než kompletní havarijní pojištění a navíc je cena dále snížena pro řidiče z méně rizikových regionů, kteří už nedoplácí na klienty z oblastí, ve kterých ke krádežím aut dochází častěji.

Podle podkladů Slavia pojišťovny je krádež auta v ČR stále běžnou událostí, se kterou se už přímo či nepřímo setkala většina z nás. Vysoká pravděpodobnost odcizení je zejména u vozů Škoda, nejčastěji se do hledáčku zlodějů dostává model Škoda Octavia. Nejrizikovější z hlediska krádeží jsou automobily staré cca 5 let. Objasnit se přitom policistům podaří jen necelou třetinu případů. Mnohé z kradených automobilů končí rozebrané a rozprodané na součástky a šance na vrácení původním majitelům je pak téměř nulová. Mezi nejrizikovější regiony patří Praha, Středočeský, Ústecký a Moravskoslezský kraj.  
    
Slavia pojišťovna inovovala nabídku autopojištění a nyní nabízí klientům možnost připojistit si k povinnému ručení riziko odcizení vozidla ve stáří do 15 let. Připojištění krádeže vozidla přitom není podmíněno nutností sjednání havarijního pojištění a stává se tak finančně mnohem dostupnějším. A cena je dále snížena pro řidiče z méně rizikových regionů. Nové připojištění je možné sjednat ve třech limitech krytí: 50, 100 a 150 tisíc Kč a pohybuje se od 440 do 1320 Kč za rok, v závislosti na limitu plnění. Nové připojištění mohou motoristé libovolně kombinovat s ochranou dalších rizik, např. s připojištěním střetu se zvěří, pojištěním živlů, odpovědnosti atd.  
 
„Povinné ručení průběžně modelujeme tak, aby lépe vyhovovalo potřebám českých řidičů. Právě s obavami z odcizení vozu se setkáváme velice často, zejména u řidičů z větších měst. A není se co divit, každý rok u nás dojde ke krádežím více než osmi tisíc automobilů. Slavia pojišťovna proto připravila připojištění, které je finančně dostupné a zároveň zajistí potřebnou ochranu,“ vysvětluje Ladislav Bělina, ředitel divize autopojištění Slavia pojišťovny.  
 
Klientům, kteří mají u Slavia pojišťovny sjednané povinné ručení, je k dispozici také mobilní aplikace, která zjednodušuje komunikaci s dispečinkem SLAVIA ASSISTANCE. Nová služba zároveň přináší praktické informace, které ocení většina motoristů na cestách. Exkluzivní funkcí aplikace je možnost jednoduchým způsobem a v reálném čase získat v rámci celé ČR přehled o dopravní situaci v nejbližším okolí řidiče. Součástí služby je také bonusový program a služba zároveň zprostředkovává praktické informace pro motoristy, kteří cestují po evropských zemích. A aby cestování bylo ještě více pohodlné a bezpečné, aplikace nově dává možnost si snadno spočítat a uzavřít cestovní pojištění ze svého mobilu a zaplatit online. Dokumenty klient obratem obdrží do svého emailu.
 
O společnosti:
Slavia pojišťovna staví na dlouholetých zkušenostech, sahajících až do roku 1868. Stabilita a tradice umožnily Slavia pojišťovně stát se silnou společností, která je současně schopna flexibilně reagovat na nové trendy. Široké spektrum jejích pojistných produktů a služeb využívají soukromé osoby i podnikatelé. V případě soukromých osob se jedná zejména o pojištění majetku a odpovědnosti nebo cestovní a úrazové pojištění. Slavia pojišťovna se dlouhodobě zaměřuje na zodpovědné řidiče, kterým v rámci autopojištění dokáže nabídnout mnohá zvýhodnění. Zároveň patří mezi lídry trhu v oblasti pojištění cizinců, unikátní je její pojištění domácích mazlíčků nebo bezkrevní léčby. Firmám nabízí např. pojištění odpovědnosti, aut a přepravy nebo majetková a technická pojištění. Mezi spokojené zákazníky Slavia pojišťovny patří také obce a města. Speciální servis poskytuje personálním agenturám a cestovním kancelářím.
www.slavia-pojistovna.cz
 
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Dobrý den, mám 3roky mladýho forda fiestu, chtěl bych si ho nechat pojistit proti krádeži. Zkuste mi něco nabídnout,  děkuji   kryl