« Zpět

Lyžování i bruslení kryje základní pojištění, na sněžný skútr se ale radši připojistěte

| 22. února 2019 - 7:51 | Zprávy | Neživotní pojištění

Jarní prázdniny jsou v plném proudu a mnoho rodin využívá volna a ladovské zimy k cestě na zahraniční sjezdovky. Pokud se turisté chtějí se svými ratolestmi zabavit například běžkováním, snowboardingem nebo bruslením na ledě či dokonce jízdou na U–rampě, mohou zůstat v klidu. Allianz má všechny tyto sporty v základní nabídce cestovního pojištění. A je jich tam celkem 150! Do konce března navíc poskytuje na cestovní pojištění 10% slevu.

Do základní nabídky zimních sportů patří i boby a sáňky na sněhu, snowkiting, lední hokej, skiatlon, segway na sněhu, skiboby, slalom na lyžích, snowboarding, snowtrampoline, nebo lyžování, monoski, snowtubbing a snowrafting na vyznačených trasách.

„Některé adrenalinové aktivity je samozřejmě také možné připojistit, je však důležité to uvést již při sjednávání pojištění. Jde například o akrobatické lyžování a snowboarding, oblíbené jízdy na sněžném skútru, krasobruslení nebo skikros a snowbungeekayaking,” říká produktová manažerka Allianz pojišťovny Libuše Krčmářová.

Vedle toho existují ale i aktivity, které jsou naopak zcela nepojistitelné. Například lyžování a snowboarding mimo místa k tomu určená, skialpinismus, potápění pod ledem nebo třeba výpravy do polární oblasti.

Až do 31. března 2019 lze sjednávat cestovní pojištění od Allianz s 10% slevou. Pojistit se můžete online na https://online.allianz.cz/web/cestovni-pojisteni/.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.