« Zpět

Cestovní pojištění nabízí na internetu kdekdo, jak vybrat to opravdu nejlepší?

| 30. října 2018 - 6:32 | Zprávy | Neživotní pojištění

Chystáte se na cesty a nevíte, kde si sjednat cestovní pojištění za dobrou cenu? Na trhu je mnoho nabídek a není jednoduché si vybrat. Připravili jsme několik tipů, jak na výhodné cestovní pojištění.

Vyplatí se mít cestovní pojištění?

Cestovní pojištění nemusí být drahá záležitost a skutečně se vyplatí. V nečekaných situacích vás může cestovní pojištění zachránit a ušetřit spoustu peněz. Nemusíte si lámat hlavu, z čeho v zahraničí zaplatíte zdravotní péči nebo náklady na ošetření, které většinou stojí statisíce.

Co obsahuje cestovní pojištění?

Cestovní pojištění je neživotní pojištění uzavírané mezi klientem a vybranou pojišťovnou. Chrání klienta na cestách, i když jede jen za hranice naší země. Standardně kryje léčebné výdaje při úrazech nebo když v zahraničí onemocníte.

Každá pojišťovna má i vlastní asistenční službu, která vám dokáže pomoci v nečekaných situacích. Např. vyhledá vhodného lékaře nebo pomůže v právní oblasti.

K cestovnímu pojištění lze sjednat i pojištění zavazadel, pojištění odpovědnosti nebo úrazové pojištění.

Jak vybrat cestovní pojištění?

Před cestou si ujasněte několik věcí. Zvažte, kam jedete, jaká nebezpečí vás mohou potkat, a ověřte si úroveň zdravotní péče v dané zemi.

Při uzavření cestovního pojištění věnujte pozornost limitům. Označují maximální finanční částku, kterou dostanete při nečekané události. Vše snadno zjistíte na internetu při srovnání cestovního pojištění a nemusíte nikam chodit.

Druhy cestovního pojištění

Vybírat si z mnoha možností je těžké. Cestovní pojištění navíc nenabízí jen pojišťovny, ale i banky a spořitelny. Pokud hledáte kvalitní cestovní pojištění, zajímejte se jak o limity, tak i pojištění a cenu, kterou zaplatíte. Jaké máte možnosti? Připravili jsme několik tipů.

Cestovní pojištění online

Hlavní výhodou, proč si zařídit cestovní pojištění online nebo pomocí aplikace, je čas. Sjednání online je rychlé, pohodlné a máte možnost srovnání produktů několika různých pojišťoven. Hlavně máte klid na přečtení obchodních podmínek.

Při sjednání cestovního pojištění online můžete získat super slevy! Pomocí cashback portálů, jako je Tipli, dostanete finanční odměnu za sjednání smlouvy. Ta sahá do výše několika procent z částky, kterou vám pojišťovny za jejich produkty nabízejí. Nikdy jste o Tipli neslyšeli? Jedná se o cashbackový portál, který nabízí pomocnou ruku i v oblasti pojištění. Na Tipli najdete informace o finančních produktech i nezávislé profily pojišťoven, které usnadní výběr všem uživatelům. Kromě ušetřeného času v pobočkách jednotlivých finančních institucí dostanete i část pěnez za pojištění zpět. Pro více informací o možnosti slev i mimo cestovní pojištění se zaregistrujte do klubu Tipli.cz a získejte zpět svoje peníze i z jiných nákupů. Najdete tam i magazín se samostatnou sekcí finance, nebo se můžete inspirovat akčními slevami.

Navíc v kombinaci s cashbackem ušetříte i pěkné peníze. To znamená, že za sjednání pojištění máte možnost získat část peněz zpět. Chcete vědět více? Staňte se členem nákupního klubu, registrujte se a získejte další výhody s Tipli.cz! Ve volných chvíli se můžete vzdělávat v magazínu, kde najdete sekci finance, nebo si prolistovat akční letáky.

Pojištění k platební kartě

Pojištění k platební kartě patří k běžnému standardu a sjednáte si ho u každé banky. Ale pozor. Důkladně si přečtěte pojistné podmínky. Co se týká limitů – počítejte s minimálním krytím léčebných výloh. Pojištění k platební kartě je vhodné na eurovíkendy nebo při cestování po Evropě na pár dní.

Cestovní pojištění přes cestovní kancelář

Cestovní pojištění si můžete zřídit rovnou se zájezdem od cestovní kanceláře. Většinou nabízí kompletní balíček s doplňkovým pojištěním storna. Cestovní kanceláře prodávají takové pojištění, které odpovídá typu zájezdu.

Nezapomeňte se opět seznámit s pojistnými podmínkami, výši limitů u léčebných výloh, u transportů či odpovědnosti za škodu.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.