« Zpět

Allianz otevírá nonstop pobočku

| 31. srpna 2016 - 15:37 | Zprávy | Neživotní pojištění

Od září 2016 začne nabízet Allianz pojišťovna zbrusu nový produkt. Jde o pojištění bezpečnostní schránky. Ve spolupráci se společností 24SAFE také otevře v centru Prahy unikátní pobočku, ve které budou mít její návštěvníci nejenom možnost získat za 390 korun měsíčně připojištění bezpečnostní schránky, ale kdykoliv v průběhu dne a noci uzavřít i všechna základní pojištění.

Pobočku, která bude první svého druhu v České republice, Pražané najdou nedaleko Florence, v ulici Na Poříčí 1071/17, a bezpečnostní schránky i pojistné produkty tam budou dostupné 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu a 365 dnů v roce. Při této příležitosti bude představena produktová novinka Allianz – nové majetkové pojištění, jehož součástí bude i pojištění bezpečnostních schránek, a to včetně uložené hotovosti.

První vlaštovkou spolupráce mezi společností 24SAFE, zabývající se pronájmem bezpečnostních schránek, a Allianz pojišťovnou, bylo průmyslové pojištění, které spatřilo světlo světa před rokem. Firma 24SAFE tehdy jako první v České republice představila robotizovaný systém automatizovaných bezpečnostních schránek SafeStore Auto, který je největší na světě a kromě maximální dostupnosti zaručuje i nadstandardní míru bezpečnosti.

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.