« Zpět

Na tepelné čerpadlo, fotovoltaiku, zateplení nebo třeba výměnu oken. Zonky nově poskytuje půjčku na šetrné bydlení

| 23. října 2023 - 10:00 | Zprávy

Služba Zonky zaměřená na půjčování a investování mezi lidmi navzájem do své nabídky zařazuje novou půjčku na šetrné bydlení. Klientům ji poskytuje s pevnou úrokovou sazbou 5,99 % ročně na věci, které lidem pomohou snížit náklady na energie v domácnosti. Sjednat si půjčku mohou klienti jednoduše během několika minut na webových stránkách Zonky. Načerpat peníze potom mohou kdykoliv během následujících 90 dnů, tedy třeba až ve chvíli, kdy je budou skutečně potřebovat.

„Naším novým typem půjčky chceme pomoci lidem, kteří se rozhodli zainvestovat do šetrnějšího bydlení, aby mohli z dlouhodobého hlediska finančně ušetřit na provozu své domácnosti nebo se stát do co největší míry nezávislými na dodavatelích energií. Díky půjčce od Zonky mohou získat jednu z nejvýhodnější úrokových sazeb na trhu. Kvůli žádosti o ni přitom nemusejí nikam chodit, vše zvládnou rychle a jednoduše online na našich webových stránkách. Klienti navíc mohou půjčku kdykoliv předčasně splatit, třeba díky získané dotaci,“ uvádí Veronika Benešová, vedoucí oddělení půjček a pojištění Air Bank a Zonky.
 
O půjčku na šetrné bydlení mohou klienti zažádat online na webových stránkách Zonky, kde následně mohou s předběžnou nabídkou využít devadesátidenní odklad jejího čerpání, než budou peníze skutečně potřebovat. Půjčku mohou klienti využít na koupi tepelných čerpadel a kotlů, výměnu oken a vstupních dveří, zateplení domu, zřízení zelené střechy nebo pořízení fotovoltaické elektrárny, pro instalaci nabíjecí stanice elektromobilů, stínící techniky nebo větrání s rekuperací, ale také pro nákup technologií na využití dešťové vody nebo tepla z odpadní vody. Pro tyto úpravy bydlení mohou klienti využít libovolné dodavatele, před načerpáním půjčky jen stačí doložit plnění podmínek pro zvýhodněnou sazbu, využití půjčky smlouvou o dílo, kupní smlouvou a fakturami.
 
Stejně jako u běžné   půjčky, kterou využilo již více než 100 tisíc lidí, mohou klienti rovněž i půjčku na šetrné bydlení  Zonky kdykoliv a zdarma celou nebo jen zčásti předčasně splatit. Klienti si mohou půjčit od 5 tisíc do 1,2 milionu korun se splácením až 10 let, odložit si až dvě měsíční splátky ročně a také kdykoliv změnit datum své měsíční splátky. Výši splátek si zájemci o půjčku mohou jednoduše spočítat na webových stránkách Zonky.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.