« Zpět

Značkové financování UniCredit Leasing se rozrostlo o Suzuki Finance

| 27. května 2010 - 9:04 | Zprávy | Leasing

Rodina značkového financování od UniCredit Leasing se rozrostla již o třináctou značku. V květnu letošního roku uzavřel UniCredit Leasing smlouvu o spolupráci s dovozcem japonských osobních vozů a motocyklů SUZUKI, společností SUZUKI MOTOR CZECH, s.r.o. Společný produkt pod názvem SUZUKI Finance nabízí koncovým spotřebitelům atraktivní finanční podmínky pro financování osobních automobilů i motocyklů této značky.


Současně s uvedením SUZUKI Finance na trh je do odvolání platná nabídka nulového navýšení splátek při platbě akontace ve výši 40 % nebo více. „Od začátku loňského roku se nám podařilo zdvojnásobit nabídku značkového financování. SUZUKI Finance je již třináctým produktem značkového financování, které českým zákazníkům nabízíme. Ohlas je velmi dobrý, proto chceme okruh konkrétních nabídek pro zákazníky jednotlivých značek i nadále rozšiřovat,“ řekl ke strategii značkového financování UniCredit Leasing Jaroslav Jaroměřský.
Společnost SUZUKI MOTOR CZECH, s.r.o., nabízí na českém trhu japonské osobní automobily a motocykly od roku 1997. Po celém území České republiky má 32 autorizovaných prodejců automobilů a 16 autorizovaných prodejců motocyklů s kvalitním servisním zázemím.
Značkové financování od UniCredit Leasing – přehled:
AVIA Financing, BMW Financial Services, Dacia Finance, Honda Finance, Chevrolet Finance, KIA Finance, MAN Finance, Nissan Finance, Opel Finance, Renault Finance, SUBARU Finance, SUZUKI Finance, VOLVO CAR Financial Services.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.