« Zpět

Šestý smysl - rychlá pomoc od Allianz

| 11. října 2011 - 10:42 | Zprávy | Leasing

PRO MOTORISTY Allianz pojišťovna přichází s novinkou pro firemní řidiče - se Šestým smyslem. Je to aktivní systém účinné pomoci motoristům, umí rychle přivolat pomoc a v konečném důsledku zachránit život. „V kabině vozu je nainstalován voicebox se dvěma tlačítky. 

PRO MOTORISTY Allianz pojišťovna přichází s novinkou pro firemní řidiče - se Šestým smyslem. Je to aktivní systém účinné pomoci motoristům, umí rychle přivolat pomoc a v konečném důsledku zachránit život. „V kabině vozu je nainstalován voicebox se dvěma tlačítky. Jedno je nouzové, které může řidič stisknout při nehodě, a jedno poruchové, které zmáčkne, když auto na silnici vypoví službu.
V obou případech se spojí s asistenční službou Mondial assistance a ta zajistí rychlou pomoc,“ ve stručnosti shrnuje Radek Baštýř, ředitel flotilového pojištění Allianz.
V případě havárie se při velkém nárazu vozidlo automaticky spojí s asistenční službou, která je připravena reagovat i na ty nejvážnější situace. Pokud se řidič ohlásí sám, dohodne se s asistenční službou na dalším postupu - zajištění záchranné služby, odtahu, náhradního vozidla… Pokud se řidič nehlásí, asistence automaticky posílá záchrannou službu. Protože „chytrá krabička“ je napojena na GPS, dostane se pomoc k raněným bez jakéhokoliv zdržení.
Šestý smysl přijde vhod i při krádeži. V tomto případě se spustí aktivní systém přenosu poplachu, vozidlo samo nahlásí, že došlo k jeho neoprávněnému pohybu mimo určenou dobu. „Šestý smysl lze brát jako velmi účinné zabezpečení proti odcizení. V případě, že i přesto bude vůz odcizen, garantujeme klientovi stoprocentní náhradu škody, tedy vyplatíme cenu obvyklou v době pojistné události, pouze s odečtením spoluúčasti,“ doplňuje Radek Baštýř.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.