« Zpět

sAutoleasing nabízí ubytování ve vybraných evropských hotelech k leasingové nebo úvěrové smlouvě zdarma

| 2. března 2010 - 11:10 | Zprávy | Leasing

Klienti společnosti s Autoleasing, dceřiné společnosti České spořitelny, získají od 1. března 2010 ke každé leasingové nebo úvěrové smlouvě unikátní doplňkovou službu – cestovní kartu, díky které mohou využít ubytování zdarma v jednom z vybraných 18 evropských hotelů. Hledali jsme benefit, který by byl střižený na míru našim klientům-motoristům. Možnost bezplatného ubytování na cestách je pro klienty, kteří si u nás pořídili nový vůz, ideální. Díky cestovní kartě může její držitel a další osoba využít ubytování zdarma ve tří až pětihvězdičkovém hotelu, uvedl Martin Klapka, obchodní ředitel sAutoleasingu.


Cestovní karta, kterou získají klienti k leasingové nebo úvěrové smlouvě zdarma, je platná po celou dobu trvání smlouvy. Své majitele opravňuje k ubytování ve více než 1600 hotelech v 18 evropských zemích na jednu až šest nocí, a to s neomezeným počtem opakování. Stávající podmínky pro sjednání leasingu či úvěru se s novým benefitem nemění.
Společnost sAutoleasing se zaměřuje na financování osobních a užitkových vozů do 3,5t. Klienti si pro leasingové a úvěrové financování mohou vybrat mimořádnou splátku v rozmezí 0 až 70 % z pořizovací ceny vozu a délku splácení od 12 do 96 měsíců. Mixem těchto parametrů si sami výrazně ovlivní výši svých měsíčních nákladů. Leasing nebo úvěr uzavřou klienti přímo v místě prodeje. U standardních podmínek stačí k vyřízení vyplněná žádost o leasing, dva doklady totožnosti u nepodnikatelů, nebo jeden doklad totožnosti a doklad o právní subjektivitě u podnikatelů.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Dobrý den, lze najít nasmlouvané hotely např. v Německu, Polsku, Rakousku a Madarsku pro využití cestovní karty ? Děkuji, ŘEŽÁBEK