« Zpět

s Autoleasing nabízí snížení splátek lidem zasaženým povodněmi

| 27. května 2010 - 9:04 | Zprávy | Leasing

Klienti společnosti s Autoleasing, dceřiné společnosti České spořitelny, kteří se dostali do finančních problémů vinou povodní, mohou nyní požádat o snížení splátek formou restrukturalizace. Restrukturalizace úvěru je zcela zdarma a proběhne ve zrychleném režimu. Tato nabídka platí do 31. 

Klienti společnosti s Autoleasing, dceřiné společnosti České spořitelny, kteří se dostali do finančních problémů vinou povodní, mohou nyní požádat o snížení splátek formou restrukturalizace. Restrukturalizace úvěru je zcela zdarma a proběhne ve zrychleném režimu. Tato nabídka platí do 31.8.2010.
„Povodně se osobně nebo zprostředkovaně dotkly mnohých z nás. Proto nyní nabízíme našim stávajícím klientům, kteří byli dotčeni povodněmi přímo a mají u nás uzavřenu úvěrovou nebo leasingovou smlouvu, restrukturalizaci splátek. Ta spočívá v prodloužení splátkového období a tedy výrazném snížení měsíčních splátek spojených s úhradou vozu pořízeného na úvěr nebo leasing“, uvedl Marek Pičman, ředitel Podpory a vývoje produktů s Autoleasing.
Restrukturalizace splátek je zcela zdarma. Realizace změny splátkového období je do 48 hodin od podání žádosti. Žádost je ke stažení na internetových stránkách společnosti www.sautoleasin­g.cz. Podmínkou restrukturalizace je dosavadní bezdlužnost klienta.
Společnost s Autoleasing se zaměřuje na financování osobních a užitkových vozů do 3,5 t. Klienti si pro leasingové a úvěrové financování mohou vybrat mimořádnou splátku v rozmezí 0 až 70 % z pořizovací ceny vozu a délku splácení od 12 do 96 měsíců. Mixem těchto parametrů si sami výrazně ovlivní výši svých měsíčních nákladů. Leasing nebo úvěr uzavřou klienti přímo v místě prodeje. U standardních podmínek stačí k vyřízení vyplněná žádost o leasing, dva doklady totožnosti u nepodnikatelů, nebo jeden doklad totožnosti a doklad o právní subjektivitě u podnikatelů.
Zvýhodněné podmínky poskytuje klientům, kteří utrpěli škody vinou záplav, také Česká spořitelna a Stavební spořitelna České spořitelny. Více si o nich můžete přečíst zde: www.csas.cz a www.burinka.cz.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.