« Zpět

Po jarním úspěchu ČSOB Leasing znovu nabízí rok pojištění zdarma

| 6. října 2010 - 9:38 | Zprávy | Leasing

Společnost ČSOB Leasing spustila od počátku října novou kampaň na podporu financování automobilů. Akce je určena zákazníkům, kteří si pořídí nový vůz prostřednictvím leasingu nebo úvěru, a to s atraktivním benefitem v podobě povinného ručení na rok zdarma. Stejný benefit byl nabízen již během jarní úspěšné akce a pro velký zájem zákazníků je nyní opakován. Povinné ručení na rok zdarma může zákazník získat při sjednání finančního leasingu nebo úvěru ve spolupráci s vybranými pojišťovnami přímo při nákupu vozidla u spolupracujících dealerů společnosti ČSOB Leasing. Tato nabídka je postavena na časově omezené dotaci. Akce platí do konce roku nebo do vyčerpání dotace.


„Když jsme hodnotili výsledky jarní kampaně za dobu jejího trvání, zjistili jsme, že se akce setkala s mimořádným zájmem ze strany zákazníků. V období od 1. 4. do 30. 6. 2010 došlo díky tomu k pořízení 1 000 nových vozidel a naši zákazníci tak na povinném ručení ušetřili 5,6 milionu Kč. Především v červnu byl uzavřen rekordní počet smluv a téměř 50 % z nich právě díky této kampani. Rozhodli jsme se tedy i na podzim vyjít vstříc zájmu našich zákazníků a akci zopakovat“, uvedl marketingový ředitel společnosti ČSOB Leasing Petr Neuvirth.
Aktuální nabídku financování s rokem povinného ručení zdarma mohou využít jak podnikatelé, tak spotřebitelé při financování nových osobních i užitkových vozů všech značek. Leasingovou nebo úvěrovou smlouvu včetně tohoto výhodného pojištění může zákazník sjednat přímo u spolupracujícího dealera. Na internetové adrese www.csobleasing.cz/pojisteni_zdarma mohou zákazníci na počitadle sledovat rychlost využívání této nabídky, resp. kolik smluv lze v akci s povinným ručením na rok zdarma ještě profinancovat.
ČSOB Leasing, a. s., je 100% dceřinou společností Československé obchodní banky, a. s., členem skupiny ČSOB a významné nadnárodní skupiny KBC. Prostřednictvím sítě poboček poskytuje finanční služby všem podnikatelským subjektům i fyzickým osobám, nepodnikatelům, v oblasti financování osobních, užitkových a nákladních automobilů, strojů, zařízení, technologií, investičních celků a výpočetní techniky. ČSOB Leasing je držitelem certifikátu jakosti dle normy ISO 9001:2008.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.