« Zpět

LEASING s „dotací“ na pojištění

| 1. června 2010 - 8:25 | Zprávy | Leasing

Společnost ČSOB Leasing spustila na počátku dubna novou jarní kampaň. Akce je určena zákazníkům, kteří si pořídí nový vůz prostřednictvím financování, a to s atraktivním benefitem v podobě povinného ručení na rok skutečně zdarma. Tuto výhodu získá zákazník při sjednání finančního leasingu nebo úvěru ve spolupráci s vybranými pojišťovnami přímo při nákupu vozidla u spolupracujících dealerů společnosti ČSOB Leasing. Akci mohou využít jak podnikatelé, tak spotřebitelé při financování nových osobních i užitkových vozů všech značek.


Časové i dotační omezení
„Zákazníci si mohou při využití našeho financování nejen výhodně pořídit nové vozidlo, ale zároveň i využít nabízený benefit, a tak ještě ušetřit,“ uvedl Jan Krob, obchodní ředitel společnosti ČSOB Leasing. Akce platí do 30. června nebo do vyčerpání dotace. Na www.csobleasing.cz/pojisteni_zdarma mohou zákazníci na počitadle sledovat rychlost využívání akce, resp. kolik smluv lze v akci s povinným ručením na rok zdarma ještě profinancovat.
Další výhody
Kromě možnosti využití této akční nabídky dochází i k rozložení celkového výdaje do delšího období, třeba až na šest let. Zákazník má tak k dispozici volnou hotovost, díky níž si může pořídit dražší a lepší automobil s bohatší výbavou nebo může ušetřené peníze využít k jiným důležitým účelům.
Prostřednictvím společnosti ČSOB Leasing získá také výhodnou sazbu pojištění.
„Když jsme si dělali průzkum, co v současné nejisté době pokládají zákazníci za skutečnou pomoc, zjistili jsme, že je to především snaha zbytečně neutrácet. Zároveň je však důležité získat v ceně ještě něco navíc, a to jistotu. K jistotě a bezpečí slouží právě pojištění,“ ozřejmil důvody nově spuštěné kampaně Petr Neuvirth, produktový ředitel společnosti, a dodal: „Pro firemní zákazníky, kteří užívají většího počtu vozidel, bych doporučil i 100% jistotu ve formě full servisu operativního leasingu, který ČSOB Leasing pod názvem ČSOB Autolease standardně nabízí všem svým korporátním klientům.“

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.