« Zpět

ČSOB Leasing předal pětitisící vůz na full service leasing

| 12. listopadu 2009 - 11:28 | Zprávy | Leasing

Společnost ČSOB Leasing v říjnu předala jubilejní pětitisící automobil. Uživatelem automobilu Škoda Octavia s pořadovým číslem 5 000 je společnost I & C Energo a. s., u níž ČSOB Leasing uspěl v rozsáhlém poptávkovém řízení. 

Společnost ČSOB Leasing v říjnu předala jubilejní pětitisící automobil. Uživatelem automobilu Škoda Octavia s pořadovým číslem 5 000 je společnost I & C Energo a. s., u níž ČSOB Leasing uspěl v rozsáhlém poptávkovém řízení.
"Společnost I & C Energo využila pro financování a správu provozu svého vozového parku náš produkt Flotila, jenž letos získal ocenění v obou anketách pořádaných prestižními časopisy Fleet a Flotila pro nejlepší flotilový produkt roku 2009," řekl výkonný ředitel pro finanční řízení Petr Jeníček. "Velikost naší flotily, čítající nyní již 5 000 vozů spravovaných v rámci operativního leasingu, potvrzuje přední postavení naší společnosti na rychle rostoucím trhu operativního leasingu a vzrůstající zájem o outsourcing provozních a administrativních služeb v oblasti autoprovozu podnikatelů," doplnil Petr Jeníček.
I & C Energo a. s., se řadí mezi špičkové dodavatele poskytující komplexní služby v oblasti systémů kontroly a řízení, elektro, průmyslových informačních systémů a navrhovaných inženýrských řešení. "Full service leasing ČSOB Autolease přináší vyšší komfort pro řidiče našich firemních vozidel, ale hlavně je přínosem pro celou firmu, která tak může věnovat více úsilí, času a lidských kapacit klientům a ušetřit si každodenní provozní a administrativní starosti," řekl Martin Nedoma ze společnosti I & C Energo a. s.
"Při poskytování služeb full service leasingu, který nabízíme pod obchodní značkou ČSOB Autolease, klademe důraz na spokojenost našich klientů a budování vzájemných dlouhodobých vztahů. Společnosti i podnikatelé obecně v České republice již zjistili, že vysoce standardizované a unifikované produkty společností s celoevropskou nebo celosvětovou působností ne vždy odpovídají jejich specifickým požadavkům a očekáváním, a proto hledají poskytovatele operativního leasingu s bohatou domácí zkušeností a znalostí českého prostředí. Naše společnost jako jednička českého leasingového trhu zná velmi dobře domácí trh a navíc je schopna obohatit svou nabídku i evropským know-how finanční skupiny KBC, jejíž je součástí. To se odráží i na úspěšnosti našeho operativního leasingu ČSOB Autolease v poptávkových řízeních společností jako je Tesco Stores, Henkel, Mediální skupina Mafra a dalších," komentuje důvody úspěchu ČSOB Leasing Jiří Štoček, Senior Sales Manager týmu Full service leasing.
Za 1. až 3. čtvrtletí tohoto roku vzrostl podíl operativního leasingu na celkovém objemu leasingu strojů, zařízení a dopravních prostředků, který v tomto období dosáhl 27,3 procent. Za rok 2008 to činilo 19,7 procent. V leasingu osobních a užitkových aut dosáhl podíl operativního leasingu v letošním roce dokonce 47 procent.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.