« Zpět

LBBW Bank CZ změnila název na Expobank CZ

| 17. října 2014 - 14:59 | Zprávy

Expobank LLC úspěšně dokončila akvizici české dceřiné společnosti LBBW Bank CZ a.s. A od 15. října banka nese nový název Expobank CZ a.s. Banka se bude dále na českém trhu specializovat na privátní, firemní a afluentní klientelu.

Expobank LLC se stala novým vlastníkem banky LBBW Bank CZ 1. září 2014. Společně se změnou akcionáře mění nyní LBBW Bank CZ a.s. svůj název na Expobank CZ a.s. a spolu s tím i logo, rovněž adresu webových stránek a emailové adresy. Všechny ostatní kontaktní a identifikační údaje (tj. IČ, DIČ, SWIFT, BIC, čísla bankovního účtu, telefonní a faxová čísla) zůstávají nezměněny a všechny obchodní smlouvy zůstávají v platnosti a jsou právně závazné podle stávajících podmínek, které se nemění.
 
Představenstvo banky tvoří předseda Māris Avotiņš a dále členové Renārs Karašs, Boris Čuchran a Miroslav Kohout.
 
„Naší strategií je rozvíjet stávající zavedenou strukturu banky, a to konkrétně v oblastech firemního bankovnictví, obchodního financování, privátního bankovnictví a bankovních služeb pro affluentní klientelu. Chceme využít zkušeností, které Expobank v těchto oblastech získala na jiných trzích a věnovat se jejich rozvoji i zde v České republice,“ říká Māris Avotiņš, předseda představenstva Expobank CZ.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.