« Zpět

Konference VŠE "Rozvoj a inovace finančních produktů - Hledání výnosu a hledání klienta"

| 6. února 2017 - 12:07 | Zprávy

Vážení čtenáři,

rádi bychom vás informovali o nadcházející konferenci na téma Rozvoj a inovace finančních produktů - Hledání výnosu a hledání klienta, kterou pořádá Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví a které je Zlatá koruna mediálním partnerem.

Konference se bude konat v pátek 17. 2. 2017 od 9:00 již tradičně v prostorách Vencovského auly na půdě Vysoké školy ekonomické.

Konference je zaměřena na aktuální otázky změn na finančních trzích způsobených nízkými úrokovými sazbami a dalšími faktory, mezi něž patří především evropská i lokální regulace a nové finanční technologie, které přinášejí strukturální dopady do nastavení finančního trhu, jak z pohledu producentů finančních nástrojů, tak i v jejich vztahu ke klientům. K této problematice přináší konference reprezentativní přehled názorů z oblasti regulace a dohledu, z praxe finančních institucí a distributorů finančních produktů a rovněž z pohledu akademické obce. Tato odborná konference může nabídnout přínos nejen pro pracovníky bank, pojišťoven, penzijních a investičních společností či obchodníků s cennými papíry, organizací působící v oblasti ochrany spotřebitele, ale také pro širokou odbornou a akademickou veřejnost.

V případě Vašeho zájmu se můžete registrovat ZDE.

S přátelským pozdravem,

Dr. Pavel Doležal

ředitel Zlaté koruny

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.