« Zpět

Klienti Poštovní spořitelny mohou od září kromě pošt využívat služeb i na všech pobočkách ČSOB

| 25. září 2019 - 7:16 | Zprávy

Poštovní spořitelna jako součást skupiny ČSOB rozšiřuje od září síť obslužných míst. Klienti mohou nově kromě České pošty a Finančních center využívat také všechny pobočky ČSOB. Klienti si na nich mohou kromě běžných bankovních záležitostí vyřídit také komplexnější produkty, například hypotéku či životní pojištění.

Poštovní spořitelna podniká další kroky ke zvyšování dostupnosti svých služeb. Všem svým klientům chce umožnit si co nejsnadněji vyřídit své bankovní úkony na co nejvíce obchodních místech, a to včetně složitějších variant produktů z oblastí úvěrů, investic či pojištění. Výjimkou je obsluha vkladních knížek, která nadále zůstává pouze na poštách.

„Naším dlouhodobým cílem je zvyšovat dostupnost finančních služeb. Díky partnerství s Českou poštou a nově i zpřístupnění celé pobočkové sítě ČSOB všem našim klientům opět dokazujeme, že tento závazek bereme vážně. Chceme, aby klienti mohli plně využít potenciálu, který jim skupina ČSOB nabízí. Jsme velkou skupinou, která staví na pevných základech a zahrnuje široké portfolio služeb. Můžeme tak nabídnout klientům více možností, aby si mohli najít nejsnazší cestu za našimi službami,“ říká Jan Sadil, vrchní ředitel a člen představenstva zodpovědný za oblast Retail v ČSOB.

Již nyní mohou klienti Poštovní spořitelny využívat obsluhy v rámci Finančních center a České pošty, která nabízí více než 3 000 obchodních míst. Díky rozšíření obslužné sítě o pobočky ČSOB naleznou klienti všestrannou podporu na více než 200 dalších místech.

„Rozšíření počtu obslužných míst jedné z nejhustších poštovních sítí na světě o dalších 200 poboček ČSOB zvýší komfort klientů Poštovní spořitelny. Zákazníci tak budou moci i nadále využívat pobočky České pošty, jak byli doposud zvyklí, ale nově i místa banky. Tento krok je v souladu s prozákaznickým přístupem, kterým na České poště jdeme,“ říká ředitel divize obchod a marketing České pošty Martin Vránek.

Seznam všech obchodních míst včetně poboček ČSOB je dostupný na adrese www.postovnisporitelna.cz/kontakty/obchodni-mista.

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.