« Zpět

Šťastná majitelka Lady karty odjede na dovolenou za 100 tisíc Kč

| 1. září 2014 - 10:50 | Zprávy | Karty

Komerční banka předala šťastným výherkyním ceny v letní soutěži pro držitelky kreditní Lady karty. Skvělé výhry čekaly na tři výherkyně, které se svou odpovědí nejvíce přiblížily soutěžní otázce, kolik odměn vyplatila Komerční banka držitelkám Lady karty ve stanoveném období. Zajímavé slevy a bonusy však získaly všechny držitelky Lady karty.

„Na Lady kartě nejvíce oceňuji fakt, že získám od Komerční banky příspěvek ve výši 1 % z objemu každé platby u obchodníka na svůj účet penzijního spoření. Pokaždé, když utrácím, tak vlastně spořím na svou penzi. Fakt, že jsem v letní soutěži vyhrála poukaz na zájezd za 100 tisíc korun, je dalším skvělým bonusem k mé oblíbené kartě,“ uvedla výherkyně hlavní ceny Gabriela Dvorníková z Kroměříže.
 
Druhou cenu, wellness pobyt v hodnotě 30 tisíc Kč, získala Marie Lukešová z Tachova. Třetí cenu – poukaz na nábytek v hodnotě 10 tisíc Kč – předala Komerční banka Lence Pilcerové z Čáslavi.
 
„Vyhlášením soutěží Komerční banka s odměnami pro držitelky Lady karty rozhodně nekončí. Již v září se mohou těšit na exkluzivní slevy i soutěže během oblíbených Dnů Marianne i na další exkluzivní nabídky dárků od partnerů Komerční banky,“ doplnil Radek Basár, zástupce výkonného ředitele pro Marketing, Komunikaci a Business Development.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.