« Zpět

Stále více lidí vybírá hotovost na pokladnách obchodů

| 9. května 2013 - 11:04 | Zprávy | Karty

Klienti Ery mají službu CashBack čím dál víc v oblibě. V loňském roce si jejím prostřednictvím odnesli z pokladen českých obchodů téměř 196 milionů korun v hotovosti. Meziročně využití této praktické služby vzrostlo o více než dvacet procent, mezi lety 2010 a 2011 činil nárůst dokonce čtyřicet procent.

 

„Dle statistik nejvíce Čechů podniká kratší cesty po republice právě mezi dubnem a červnem a může se jim kdykoli stát, že potřebují hotovost na místech, kde se normálně nepohybují. Přitom drobně nebo více nakupují, vyrazí za zábavou nebo vyřizují jiné záležitosti, ke kterým je třeba hotovost. CashBack je pak vítanou možností, jak se k penězům dostat i na malých městech a venkově, kde není po ruce bankomat. Nejčastěji si tímto způsobem loni klienti Ery vybírali částku 1500 korun, průměrná výše pak činila 1246 korun," říká Patrik Šálek, výkonný manažer Řízení karet ČSOB a Ery.
 
CashBack - základní informace
  • Služba umožňuje vybrat hotovost u pokladen ve všech obchodech, které jsou označeny logem CashBack
  • Pro vybrání hotovosti lze použít jakoukoliv kartu ČSOB, Ery a Poštovní spořitelny
  • Využití CashBacku je jednoduché – při placení platební kartou za nákup ve výši alespoň 300 Kč stačí požádat pokladní o vydání hotovosti až do výše 1500 Kč
  • Využití je zdarma
  • Vždy je nutné zadat PIN
CashBack je dostupný např. v řetězcích Albert, Albert hypermarket, ve vybraných prodejnách COOP nebo v síti čerpacích stanic EuroOil (Čepro a. s.).
 
Od 1. května do 30. června 2013 je navíc využití služby spojeno se zajímavou prémií. Prvních 3 333 klientů, kteří v uvedeném období využijí ve vybraných prodejnách COOP službu CashBack minimálně třikrát, získá od Ery dárkovou poukázku (Dárkový pass Sodexo) v hodnotě 100 korun.
 
Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.