« Zpět

S bezkontaktní platební kartou ušetříte až 11 dní života!

| 18. listopadu 2013 - 13:08 | Zprávy | Karty

Platba bezkontaktní kartou trvá v průměru pouhých 5 vteřin. Platba klasickou kartou nebo hotovostí trvá až 6x déle, tedy téměř půl minuty. Na jednom placení tak ztratíme přibližně 25 vteřin času, za rok již pak 4 hodiny, za celý život až 11 dní!

Pro každého, kdo se snaží se svým časem efektivně nakládat, může být placení bezkontaktní kartou jednou z možností, jak šetřit čas. Oblíbenost bezkontaktních karet ostatně dokládají statistiky: v současné době jich je na českém trhu více než 2,5 milionu a platit se s nimi dá na přibližně 23 000 bezkontaktních terminálech především v obchodních řetězcích, drogeriích, kinech, knihkupectvích, v globálních fastfoodech a kavárnách.
 
„Bezhotovostní platební karty jsou jedním z nástrojů, jak zákazníkům nakupování co nejvíce zjednodušit a zpříjemnit. Equa bank nabídla tuto kartu svým klientům letos v létě.  Lze ji použít na více než 32 milionech obchodních míst na světě a výběry s ní jsou z kteréhokoliv bankomatu v ČR zcela zdarma. Každý držitel karty může využívat rozsáhlý bonusový program CARTE,“ říká Tomáš Veselý, ředitel depozitních produktů Equa bank.
 
Díky programu CARTE (www.carte.cz) mohou klienti získat až 30% slevy u více než 3500 obchodníků po celé ČR. Slevy lze získat napříč téměř všemi obory, od slevy 0,4 Kč/L na pohonné hmoty u Agipu, až po slevy v síti parfumerií Fann nebo slevy na cestovní zájezdy atd.
 
Pro uplatnění slevy se stačí před zaplacením zboží prokázat obsluhujícímu personálu platnou platební kartou Equa bank s logem programu CARTE a daná výše slevy Vám bude na místě odečtena od hodnoty nákupu. Kamenné obchody, zapojené do programu, mají na vstupních dveřích, výloze nebo na pokladně samolepku s logem CARTE . E-shopy by měly mít logo CARTE na svých webových stránkách.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.