« Zpět

Raiffeisenbank vydává nové debetní karty s bezkontaktní technologií

| 26. března 2013 - 11:46 | Zprávy | Karty

Raiffeisenbank od minulého týdne ke svým účtům vydává nové debetní karty podporující bezkontaktní technologii. Banka představila rovněž nový design debetních karet, na kartách je mj. aktivní QR kód s charitativním rozměrem. S novými debetními kartami v rámci nového eKonta KOMPLET mají klienti celosvětové výběry z bankomatů zdarma.

 

Raiffeisenbank zahájila vydávání nových debetních karet, které umožňují placení s využitím bezkontaktní technologie. „Debetní karty s bezkontaktní technologií budeme automaticky vydávat všem novým klientům a všem, kterým končí platnost stávající karty. Jsme rádi, že v souladu s naší strategií zaměřenou na nadstandardní kvalitu služeb, můžeme klientům nabídnout nové karty, které jim zjednoduší a urychlí placení jejich nákupů,“ uvedla produktová manažerka Raiffeisenbank Romana Lantorová s tím, že v rámci nového eKonta KOMPLET budou mít majitelé nových karet např. výběry z bankomatů po celém světě zdarma.
 
Banka představila tři nové typy debetních karet: základní elektronickou kartu BASIC, dále embosovanou kartu STANDARD a prestižní kartu GOLD. Nový design všech tří druhů karet vychází ze symbolu QR kódu. „QR kód navíc klienti naleznou i na rubové straně karty, po jeho vyfocení budou přesměrováni na internetové stránky aktivity Pomáháme dětem, do které se mohou zapojit i klienti. Charitativní rozměr nového eKonta budeme dále rozvíjet a brzy představíme další novinky,“ dodala Romana Lantorová.
       
Nové debetní karty Raiffeisenbank nabízejí klientům bezplatné výběry z bankomatů po celém světě, podporují zdarma CashBack, klienti mohou i nadále využívat službu zamykání platební karty. Prostřednictvím služby „Informuj mě!“ mohou mít klienti okamžitý přehled o provedených transakcích kartou prostřednictvím zaslaných SMS či emailů, ke kartám lze zřídit řadu pojištění (pojištění zneužití karty, cestovní pojištění pro celou rodinu).
 
Platební karty s bezkontaktní technologií umožňují zaplacení nákupu v hodnotě do 500 Kč bez zadání PIN rychleji a pohodlněji.  Klient v obchodě s terminálem pro bezkontaktní platby pouze přiloží kartu ke čtečce terminálu a má zaplaceno. V současné době lze takto v České republice platit u více než 15 tisíc obchodních míst. terminálů.
 
V rámci aktivity Pomáháme dětem spolupracuje Raiffeisenbank se třemi neziskovými organizacemi: je partnerem sbírkového projektu Pomozte dětem!, podporuje Konto Bariéry a od jeho zrodu pomáhá nadačnímu fondu Dobrý Anděl. Po vyfocení QR kódu na zadní straně nových debetních karet budou klienti přesměrováni na stránky www.rb.cz/pomahamedetem, kde získají o všech nadacích další potřebné informace.
 
Raiffeisenbank tak dále rozšířila portfolio nových produktů zaměřených především na prémiové klienty. Již v loňském roce banka představila nové kreditní karty, které mj. vracejí 2 % z každého nákupu a kombinují v sobě řadu slev a pojištění. Na počátku letošního roku pak představila nový účet eKonto KOMPLET, kde klienti získají plnohodnotný účet s řadou ojedinělých služeb a výhod, jeho součástí je i nedávno představené bankovnictví pro chytré telefony s názvem Mobilní eKonto.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.