« Zpět

Ochutnávejte Chorvatsko s kartami MasterCard® a Erou

| 9. července 2013 - 10:34 | Zprávy | Karty

Ovčí sýr, pršut nebo kvalitní červené víno. Každý návštěvník Chorvatska tyto lahůdky dobře zná. Během letošního léta je mohou majitelé karet MasterCard® včetně klientů Ery nakupovat za akční ceny v nejlepších chorvatských supermarketech Konzum.

„Chorvatsko je dlouhodobě a pravidelně navštěvovanou letní destinací mnoha českých rodin. Klienti ČSOB a Ery tam standardně během července a srpna utratí platebními kartami zhruba 130 milionů korun," říká ředitel Klientské komunikace Ery Jan Doubek. "I proto, že někteří turisté potraviny nakupují v tamních řetězcích, domluvili jsme spolupráci s jedničkou mezi chorvatskými supermarkety, sítí Konzum. Držitelé karet MasterCard® včetně klientů Ery tak budou moci po předložení slevových kuponů nakupovat výhodněji vybrané potraviny," dodává Tereza Janková z MasterCard®. Klienti si mohou vyzvednout slevové kupony v Era finančních centrech a specializovaných bankovních přepážkách na České poště, případně si budou moci stáhnout PDF formát kuponů na webových stránkách www.erasvet.cz v sekci Novinky a na Facebookové stránce Ery.
 
Kupony je možné uplatňovat neomezeně od 1. července do 1. září 2013. Stačí, když klient předloží pracovníkovi pokladny tištěný kupon nebo PDF formát kuponu například v mobilu a nákup zaplatí kartami MasterCard®.
 
Chorvatská gastronomie
Věhlasný dalmatský nebo istrijský pršut, ovčí sýry z Pagu nebo Liky, vynikající klobásy češnjovke, osvěžující tvaroh s kyselou smetanou. Jakmile k Jadranu dorazíte, určitě tyto lahůdky ochutnejte. V přímořských oblastech si rozhodně dopřejte čerstvé plody moře, z masa pak vařené jehněčí nebo pašticadu. To vše zapijte kvalitním červeným i bílým vínem a hodování zakončete rakijí nebo proškem.
 
Lahodné ochutnávání Chorvatska, přejí MasterCard® a Era
Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.