« Zpět

O kartu v mobilu lze u GE Money Bank požádat po internetu

| 7. srpna 2013 - 12:21 | Zprávy | Karty

Klienti GE Money Bank mohou od července žádat o Kartu v mobilu prostřednictvím Internet Banky. Cesta k bezkontaktnímu placení mobilními telefony využívající technologii NFC se tak pro zákazníky banky dále zjednodušila. GE Money Bank nabídla letos v lednu Kartu v mobilu všem klientům bez omezení jako první v Česku.

"Popularita placení mobilními telefony je na vzestupu. V moderních platebních metodách jsme jednička a chceme jí být i nadále. Neustále proto rozšiřujeme nejen počet podporovaných telefonů, ale chceme klientům pravidelně nabízet i jiné důležité inovace," říká inovační leader GE Money Bank Ondřej Hájek. "Získání Karty v mobilu bude nyní díky Internet Bance ještě jednodušší. Klientům stačí pár kliknutí a SIM karta s nahranou platební kartou jim obratem přijde poštou," dodává Ondřej Hájek.
 
Požádat o NFC kartu v mobilu je možné prostřednictvím Online žádosti na záložce Karty, kterou klienti GE Money Bank najdou na horní liště v Internet Bance (viz obr. níže). Zájemci zde vyplní telefonní číslo a zkontrolují své kontaktní údaje, Internet Banka pak sama otestuje, zda je jejich mobilní telefon připravený pro NFC platby. Klienti musejí mít jeden z certifikovaných NFC telefonů a využívat služeb mobilního operátora Telefónica O2. Karta v mobilu je zdarma a lze ji využívat k bezkontaktním platbám u obchodníků i k nákupům na internetu.
 
V současnosti podporuje GE Money Bank NFC platby na šesti mobilních telefonech. Klienti mají na výběr mezi dvěma modely od Sony, a to Sony Xperia Z a Xperia SP, a čtveřicí telefonů Samsung - Galaxy Note II, S III, S III mini a Ace 2. Zákazníci, kteří mají jeden z uvedených modelů, si mohou na svou SIM kartu nahrát debetní i kreditní kartu. Počet podporovaných telefonů neustále roste, brzy se rozšíří například i o modely od HTC.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.