« Zpět

Nakupujte chytře s kreditní kartou ČSOB

| 2. května 2013 - 10:09 | Zprávy | Karty

ČSOB na jaře podpoří prodej kreditních karet kampaní. Klient, který si v období od 15. dubna do 31. května u ČSOB pořídí kreditní kartu a do konce června s ní alespoň pětkrát zaplatí (každá platba v minimální výši 200 Kč), obdrží poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup v internetovém obchodě Mall.cz. Kampaň bude podpořena direct mailem a také plakáty a letáky na pobočkách.

 

„Každý z nás občas něco rozbije, stačí chvilka nepozornosti a radost z nově koupené televize je pryč. S ČSOB Kreditní kartou zakoupené zboží automaticky pojistíme a u vybraného zboží prodloužíme záruku o rok. Kampaní chceme zacílit především na rodiny a mladé klienty, kteří si zrovna pořizují něco nového do bytu nebo na chatu,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB.
 
ČSOB Kreditní karta MasterCard je výhodný platební nástroj, který umožňuje čerpat finanční prostředky banky, a to bezúročně. Klienti tak mohou své platby odložit až o 55 dní, navíc zboží zakoupené kreditní kartou mají automaticky pojištěné proti odcizení, poškození nebo zničení na 6 měsíců a na široký sortiment zboží získají zdarma prodlouženou záruku o jeden rok.
 
Mezi další přednosti ČSOB Kreditní karty patří zabezpečení internetových plateb. Klienti potvrzují své transakce sms heslem a můžou tak pohodlně a bezpečně nakupovat přímo z domova. Navíc karta umožňuje bezkontaktní platby – placení je rychlejší a klienti nemusí kartu dávat z ruky.
 
Reprezentativní příklad ČSOB Kreditní karty:
Při celkové výši úvěru 20 000 Kč a době splácení 12 měsíců je úroková sazba 19,9 %, RPSN 28,72 %, měsíční splátka 1 850 Kč a celková částka splatná klientem 22 728 Kč. Roční poplatek za správu úvěru embosované kreditní karty činí 500 Kč. Jedná se o reprezentativní příklad, pro který platí, že klient již je majitelem běžného účtu v některé bance, smlouva je uzavřena 25. den v měsíci, ve stejný den klient vyčerpá úvěr v plné výši a splatí jej ve 12 stejných měsíčních splátkách. První splátku uhradí 25. den následujícího měsíce a splácení úvěru probíhá vždy k 25. dni v měsíci. Skutečná výše měsíční splátky se bude odvíjet od částky, kterou v jednotlivých měsících skutečně vyčerpáte.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.