« Zpět

Kreditní karta Cetelem vrátí nově ročně až 9600 Kč

| 21. ledna 2014 - 10:34 | Zprávy | Karty

Společnost Cetelem zvýšila odměny za čerpání kreditní karty. Zatímco dosud klienti za platby u obchodníků získávali zpět 1,5 procenta z utracené částky a maximálně 150 korun měsíčně, nově mohou díky programu Nastav si svou kartu získat zpět každý měsíc až 800 korun, ročně tedy až 9600 korun. To, jak bude vypadat jejich odměna za čerpání, si navíc mohou nově sami vybrat. Kreditní karta Cetelem přitom nabízí čtyři varianty odměn:

  • 4 % ze všech nákupů na jakékoli čerpací stanici v ČR i v zahraničí, měsíčně až 800 Kč,
  • 3 % ze všech nákupů na internetu v ČR i v zahraničí realizovaných pomocí Virtuální karty Cetelem, měsíčně až 600 Kč,
  • 2 % ze všech nákupů v ČR i v zahraničí, měsíčně až 400 Kč,
  • zdarma všechny výběry z bankomatů od 1000 Kč včetně v ČR i v zahraničí.
 
„Program Nastav si svou kartu je reakcí na individuální potřeby našich klientů, kdy právě oni sami si mohou vybrat tu výhodu, která nejlépe odpovídá jejich preferencím při využívání karty,“ říká Tomáš Siegler, marketingový ředitel společnosti Cetelem. Nový systém odměn připravila společnost Cetelem nejen pro nové klienty, ale také pro ty stávající. Aktivovat novou výhodu si mohou prostřednictvím Klientské zóny na www.cetelem.cz nebo na infolince 844 840 840.
 
Na Kreditní kartu Cetelem se nadále vztahuje bezúročné období až 55 dnů na bezhotovostní nákupy. Vydání a aktivace je zdarma, stejně jako vydání doplňkové Virtuální karty Cetelem, která je určená k bezpečným platbám na internetu. Klienti také mohou využívat v rámci Bonus Clubu Cetelem zajímavé slevy a výhody u více než 100 obchodních partnerů. Přes Klientskou zónu mají nonstop přístup ke svému úvěrovému účtu.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.