« Zpět

Klientům ČSOB se otevírají nové možnosti použití debetních karet MasterCard

| 3. dubna 2013 - 10:54 | Zprávy | Karty

Skupina ČSOB rozšiřuje možnosti využití vybraných debetních karet MasterCard, které jsou stejně jako karty Ery a Poštovní spořitelny nově akceptovány v síti České pošty. Akceptace se týká hotovostních i bezhotovostních operací prováděných v korunách.

„Klienti Ery a Poštovní spořitelny již několik let mohou své účty obsluhovat na více než 3 200 poštách v celé České republice a mohou tak se svými penězi pracovat i v menších městech nebo na vesnicích, a to mnohdy včetně víkendu. Klientům ČSOB se nyní tato možnost také otevírá, mohou například prostřednictvím vybraných karet MasterCard vkládat hotovost na účet nebo ji naopak vybírat," říká Vlasta Dolanská, výkonná ředitelka Poštovní spořitelny.

S novou platební kartou ČSOB budou moci klienti v sítí Českých pošt provádět následující hotovostní i bezhotovostní operace v české měně.
  • vklad hotovosti
  • výběr hotovosti
  • platba za služby České pošty (složenka, podání zásilky, vyzvednutí dobírky, platba za zboží, czech point atd.)
  • převodní příkaz
Klienti ČSOB mohou kromě sítě 238 poboček, 80 vkladových bankomatů a více než 900 bankomatů využívat přes 3 200 poboček Českých pošt na provádění běžných hotovostních i bezhotovostních transakcí. Tím se výrazně zvětší obslužná síť klienta, ČSOB se tak stane bankou s nejhustší sítí „obslužných míst" pro každodenní hotovostní i bezhotovostní transakce.
 
„Pro klienty z oblasti firemního bankovnictví je klíčová služba „vklad hotovosti" sloužící pro odvod tržeb z malých obchodů v městech a na vesnicích. Zejména lidé z menších obcí ocení možnost platit za služby, či možnost výběru hotovosti na České poště místo jízdy k bankomatu v nejbližším městě," doplňuje Jana Opršalová, výkonná manažerka útvaru Platební komfort ČSOB.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.