« Zpět

Klienti Equa bank ušetří tisíce korun na vánočních dárcích

| 17. prosince 2013 - 13:05 | Zprávy | Karty

Klienti Equa bank mohou na průměrném vánočním nákupu ušetřit až 5000 Kč. O téměř 1500 Kč méně mohou zaplatit například za lyže, téměř 3000 Kč ušetří za digitální zrcadlovku nebo 20 % na pánském svetru či hračkách pro děti. Tyto a mnoho dalších slev získají při používání bezkontaktní platební karty s rozsáhlým bonusovým programem CARTE, kterou Equa bank nabízí od září letošního roku. Slevu na zakoupené zboží mohou klienti získat ve více než 3500 obchodech po celé České a Slovenské republice.

„Každý držitel bezkontaktní karty získává slevu ihned po zaplacení a nemusí se tak starat o nejrůznější bodové či věrnostní programy. Do programu jsou zapojeny jak kamenné, tak internetové obchody. Jejich výběr je skutečně bohatý, což v době Vánoc ocení každý, kdo chce udělat radost svým blízkým a zároveň nechce úplně zruinovat svoji peněženku,“ říká Tomáš Veselý, ředitel depozitních produktů v Equa bank.
 
Equa bank uvedla unikátní koncept běžného účtu v září loňského roku a od té doby tento produkt neustále rozšiřuje o další bezplatné služby. Poslední novinkou je rozšíření účtu o bezkontaktní kartu a slevový program CARTE. Samozřejmou součástí běžného účtu je bezplatné a velice intuitivní internetové a mobilní bankovnictví. Zdarma jsou všechny příchozí a odchozí platby a neomezené výběry ze všech bankomatů po celé ČR. S kartou může její držitel vybírat i v zahraničí, a to jen za symbolických 9 Kč. U běžného účtu Equa bank si může vybrat, zda chce vést účet kromě českých korun i v eurech nebo dolarech.
 
Běžný účet, ke kterému se multiměnová bezkontaktní karta se slevovým programem CARTE vztahuje, je unikátním produktem na českém bankovním trhu a již dvakrát se stal vítězem nezávislého srovnání: podle serverů poplatkozrout.cz a finparada.cz je běžný účet Equa bank jediným na trhu, kde klienti neplatí žádné poplatky. Poprvé byl běžný účet od Equa bank vyhodnocen jako nevýhodnější v nezávislé analýze FEE MONITOR společnosti Mind Bridge. Podle této analýzy mohou klienti s běžným účtem Equa bank ušetřit až 2000 Kč za rok.
 
Vánoční nákup: příklad I
 
Vánoční nákup: příklad II

Иди и сними себе шлюху и отдохни от души у проститутки в Симферополе на дому у индивидуалки

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

To je na tom tato banka asi ekonomicky dost špatně, když se snižuje k takovýmto trikům