« Zpět

J&T BANKA představuje novou platební kartu pro golfisty Premium Golf Card

| 18. ledna 2012 - 12:43 | Zprávy | Karty

  J&T BANKA uvádí na český trh novou embosovanou platební kartu MasterCard, která je určená především milovníkům golfu.

J&T BANKA uvádí na český trh novou embosovanou platební kartu MasterCard, která je určená především milovníkům golfu.
Těm totiž přináší řadu výhod nejen v podobě různorodých slev na green fees mnoha golfových hřišť v Čechách, na Slovensku či v Rakousku, ale také golfové cestovní pojištění, které kromě golfové výbavy pokrývá také například pojištění storna turnaje, hole in one či pojištění green fees. Nadstandardní službou spojenou s kartou Premium Golf Card je J&T Golf Concierge, díky které není problém zorganizovat prodloužený golfový víkend nebo luxusní dovolenou s nevšedními golfovými zážitky v tuzemsku i zahraničí.
Premium Golf Card je mezinárodní čipová platební karta s platností 3 roky, plně akceptovaná v bankomatech a u obchodníků označených logem MasterCard. Svým držitelům přináší kromě výhod spojených s golfem také automatické členství v programu International Airline Passengers Association (IAPA), který je největším celosvětovým programem poskytující mezinárodní služby a výhody pro cestující jako jsou například hotelové slevy, slevy v autopůjčovnách či zabezpečení zavazadel a klíčů.
Další výhodou je členství v programu Priority Pass, který umožňuje přístup do více než 600 VIP salónků na 320 mezinárodních letištích ve stovce zemí po celém světě, bez ohledu na leteckou společnost, třídu a letenky. V případě zrušení či zmeškání letu tak můžete využít komfortního zázemí jak k práci, tak k odpočinku.
S novou kartou je spojeno také cestovní a úrazové pojištění J&T Silver, které je vytvořeno v exkluzivní spolupráci s pojišťovnou MetLife Amcico. Jeho výhodou jsou nadstandardní pojistné částky, neomezený počet výjezdů v délce trvání do 60 dní, celosvětové krytí, možnost využití jak pro pracovní cestu, tak pro dovolenou či 24hodinovou asistenční službu.
Výhody pro držitele Premium Golf Card, které se stále rozšiřují, nabízí tyto golfové resorty: Golf Club Telč, Golf Resor Waidhofen, Golfový areál Písek Kestřany, Golf Club Terasy Ústí nad Labem, Golfový areál Brno Kaskáda, Golf Club Mladé Buky, Prosper Golf Resort Čeladná, Golf Part Plzeň, Prague City Golf Club, Golf Club Sokolov, Golfový areál Ještěd a Golf Relax Bratislava.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.