« Zpět

Citibank nabízí novou kreditní kartu ve spolupráci s MALL.CZ

| 5. března 2014 - 12:03 | Zprávy | Karty

Citibank začala od 4. března 2014 vydávat novou kreditní kartu ve spolupráci s přední internetovou nákupní galerií v České republice MALL.CZ a rozšířila tak opět své dosavadní portfolio kreditních karet, které je v současné době nejširší na českém trhu. Jedním z hlavních benefitů bezkontaktní kreditní karty Citi MALL.CZ, vytvořené speciálně pro zákazníky, je možnost požádat o tuto kartu on-line prostřednictvím webových stránek MALL.CZ Dále mají držitelé této kreditní karty možnost rozložení platby za nákup na MALL.CZ do splátek bez navýšení a zároveň získají za každou transakci touto kreditní kartou 2 % z hodnoty daného nákupu, a to až do výše 1 000 Kč měsíčně.

„Díky navázání spolupráce s MALL.CZ, předním partnerem na trhu e-commerce v České republice, uvádí Citibank na trh inovativní produkt, který je pro zákazníky pohodlný, flexibilní a zároveň bezpečný pro on-line platby,“ říká Luděk Mráz, ředitel oddělení vývoje nových produktů Citi. 
 
Radek Sedlář, ředitel divize Digital Bank pro středoevropský region Citi dodává: „Věříme, že klienti Citibank nakupující na MALL.CZ ocení všechny benefity, které kreditní karta Citi MALL.CZ nabízí. Například možnost rozložení platby za nákup na MALL.CZ nad 2 000 Kč do splátek na 12 až 24 měsíců a zcela bez navýšení.“
 
Kreditní karta Citi MALL.CZ je automaticky vydávána s bezkontaktní technologií a aktivovanou službou 3D Secure, která umožňuje bezpečnější platby na internetu prostřednictvím speciálního jednorázového kódu zaslaného na mobilní telefon držitele kreditní karty. Klienti ke kreditní kartě získají zdarma také bezkontaktní platební nálepku, kterou mohou umístit například na mobilní telefon, a platit tak bez zadání PIN kódu za nákupy do 500 Kč. Dražší nákupy jsou pomocí bezkontaktní platební nálepky rovněž možné, ovšem vyžaduje se zde zadání PIN. 
 
„Chtěli jsme pro naše zákazníky kartu ušitou na míru internetovým nákupům, což tato karta splňuje. Sami jsme i navrhovali design kreditní karty. Spolupráce s renomovanou Citibank pak zákazníkům dává jistotu, že jde o seriózní finanční produkt, se kterým mohou reálně ušetřit, nakupovat pohodlněji a hlavně bezpečně,“ říká Tomáš Jeřábek, obchodní ředitel MALL.CZ.
 
„Držitelé karty Citi MALL.CZ, stejně jako držitelé všech ostatních Citi kreditních karet, mohou navíc využívat až 25% slev u partnerů programu Citi Club po celé České republice,“ dodává Sedlář. Během své pětileté existence navýšil program počet svých partnerů na současných více než 400 a držitelům Citi kreditních karet ušetřil již více než 44 miliónů Kč. Slevy lze získat u prodejců a poskytovatelů služeb v oblasti maloobchodu, gastronomie či cestování po celé České republice na více než 1200 místech.

Although Marvel dominates the box office, DC shows remain a top contender for children's cartoons. While Batman: The Animated Series introduced new characters such as Robin, Poison Ivy, and Alfred, "The Animated Series" pushed the envelope even further with high-quality animation, cinematic direction, and thoughtful storylines. It also recruited Hollywood composer Shirley Walker.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

730942865

 

Také by mě zajímaly odpovědi na předešlé dotazy, věnuje se tomu tady vůbec někdo, to nepůsobí moc věrohodně

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Server zlatakoruna.info funguje jako informační web (články) a srovnávač produktů. Váš dotaz je tedy potřeba zaslat přímo do společnosti Citibank, kde novou kreditní kartu nabízejí. V sekci článků, kam jste dotaz zaslal, diskutují pouze čtenáři. Stejně tobu bývá na ostatních zpravodajských serverech. Děkujeme za pochopení. Vaše Zlatá koruna

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda už někdo tuhle kartu aktivoval?

Taky by mě to zajímalo,a zda jsou na ní nějaké poplatky za vedení učtu atd.