« Zpět

Cetelem nově nabízí cestovní pojištění ke kreditním kartám

| 9. května 2013 - 12:00 | Zprávy | Karty

Ke kreditním kartám Cetelem si lze nově sjednat cestovní pojištění, které společnost Cetelem připravila ve spolupráci se sesterskou společností BNP Paribas Cardif Pojišťovnou. Zájemci si mohou vybrat ze čtyř variant pojistného krytí. Cestovní pojištění ke kreditní kartě Cetelem může pomoci zmírnit nečekané výdaje při každé cestě do zahraničí nejen klientovi, ale případně i jeho rodině.

 

„Nabídka cestovního pojištění ke kreditním kartám odpovídá naší strategii poskytování vysoce kvalitních a komplexních finančních služeb a zároveň je reakcí na poptávku klientů,“ říká Václav Horák, generální ředitel společnosti CETELEM ČR, a.s.
 
Cestovní pojištění je platné ode dne sjednání, a to po celou dobu platnosti kreditní karty. Pojištění je platné ve všech zemích světa a zároveň se na něj nevztahuje žádný limit pro počet zahraničních cest. Pojistné krytí začíná a končí překročením státní hranice České republiky a trvá po dobu až 90 dní.
 
Rozsah pojištění a výše limitů závisí na vybrané variantě pojištění. V případě, že si klient zvolí rodinnou variantu, vztahuje se pojištění také na manžela/manželku či druha/družku žijící ve společné domácnosti a všechny děti do 18 let věku pokud cestují společně s držitelem karty. Pojištěny přitom jsou i děti z předchozích manželství obou manželů či partnerů. V rámci balíčků pojištění SINGLE PLUS a FAMILY PLUS má pojištěný při dlouhodobé hospitalizaci nárok na návštěvu jedné zvolené osoby či opatrovníka. Tyto balíčky navíc obsahují i pojištění zpoždění letu a zavazadel během letecké přepravy či zrušení cesty a dále pojištění pro případ ztráty či krádeže cestovních dokladů. Zároveň také poskytují klientovi i vyšší limity pojistného plnění. Součástí pojištění jsou samozřejmě vždy i asistenční služby.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.