« Zpět

bene+ je největším věrnostním programem spojeným s platebními kartami v Česku

| 8. března 2013 - 12:25 | Zprávy | Karty

Do věrnostního programu bene+ se doposud zapojilo již více než 100 obchodníků. V současné době se jedná o nejrozšířenější věrnostní program na platebních kartách v ČR, do kterého je zapojeno téměř 700 tisíc platebních karet. Za necelých 5 let existence bene+ získali klienti GE Money Bank na odměnách za platby kartou více než 100 milionů korun. U partnerů bene+ dostávají zákazníci peníze zpět za každou platbu kartou, a to až do výše 25 % z částky nákupu.

 

„Zájem o bene+ stále roste, jen v loňském roce klienti GE Money Bank díky věrnostnímu programu získali na odměnách 50 milionů korun, což je nárůst o 62 %. Výrazně se zvýšil i objem nákupů v síti našich partnerů, ten vloni stoupnul skoro o 60 %,“ říká Josef Jehlík, manažer věrnostního programu bene+. „bene+ je oblíbené také proto, že jako jediní nemáme žádné limity ani další podmínky, odměny zákazníkům posíláme zcela automaticky. Měsíčně odměníme zhruba 70 tisíc klientů,“ dodává Josef Jehlík.
 
Klienti mohou výhody čerpat ve více než 1 000 kamenných a 21 internetových obchodech partnerů bene+. Majitelé kreditních karet navíc dostávají jedno procento zpět i za platby mimo síť partnerů, a to včetně nákupů na internetu nebo v zahraničí. Také oni nejsou omezováni žádnými limity a podmínkami. Partnery bene+ jsou jak velké retailové řetězce typu Agip, Datart, BENU Lékárny, tak i malí regionální obchodníci.
 
Věrnostní program bene+ je automaticky spuštěn na kreditních kartách MoneyCard Plus a MoneyCard Gold a dále na debetních kartách vydaných k účtům Genius Silver, Genius Active, Genius Dual, Genius Gold, Genius Gratis, Genius Complete, Genius Benefit a Genius Plus. Více detailních informací o bene+ včetně pravidelně aktualizovaného seznamu partnerů je k dispozici na www.beneplus.cz.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.