« Zpět

Wüstenrot zavádí nový překlenovací úvěr Půjčku Probydlení

| 11. listopadu 2014 - 14:15 | Zprávy | Hypotéky

Stavební spořitelna Wüstenrot v říjnu přišla s novým překlenovacím úvěrem Půjčka ProBydlení. Stavební spořitelna poskytuje do částky 500 000 korun tento úvěr bez zajištění. Pokud se Půjčka ProBydlení sjednána do konce roku, bude bez poplatků. K překlenovacímu úvěru může klient navíc získat i státní podporu stavebního spoření až 2000 korun ročně.

Nově Půjčka ProBydlení nabízí volitelnou dobu splatnosti a konstantní splátku po celou dobu splácení úvěru. U Půjčky ProBydlení Expres si klient může zvolit dobu splatnosti šest nebo osm let. Pomalejší Půjčka ProBydlení nabízí dobu splácení 12, 14 nebo 18 let. Klient si sám podle svých finančních možností může vybrat výši měsíční splátky a podle toho kratší či delší dobu splácení.
 
Úvěr bez zajištění do 500 tisíc korun, na družstevní bydlení až na 2 miliony
Do výše 500 000 korun stavební spořitelna poskytuje Půjčku ProBydlení bez zajištění. Manželům pak až na částku 700 000 korun. Zajištění zástavním právem k nemovitosti je požadováno u úvěrů nad 900 000 korun. Do výše 2 miliony korun je Půjčka ProBydlení poskytována bez zajištění nemovitostí na pořízení družstevního bydlení.
 
_ _ _ _
Porovnejte si nabídku úvěrů, zde
_ _ _ _
 
Bez poplatků do konce roku
Klienti, kteří si do konce letošního roku uzavřou stavební spoření a zažádají o Půjčku ProBydlení, neplatí žádné poplatky. Půjčka ProBydlení je zdarma i k již uzavřené smlouvě o stavebním spoření.
 
Umožňuje financovat i vybavení na míru
Půjčka ProBydlení je optimálním nástrojem financování oprav a rekonstrukcí bydlení. Umožňuje financovat i vybavení na míru, tj. pořízení a montáž kuchyňské linky včetně spotřebičů a osvětlení, zařízení koupelny, vybavení šaten či předsíní vestavěnými skříněmi apod. V kombinaci s hypotékou je vhodnou formou dofinancování koupě nebo výstavby bytu nebo domu.  
 
Vyřízení do 24 hodin
stavební spořitelna Wüstenrot V souvislosti se zavedením Půjčky ProBydlení upravila systém elektronického zpracování úvěrů Rychlý úvěr, který dnes umožňuje schválení úvěru do 24 hodin.
 
Reklamní kampaň
Novou Půjčku ProBydlení představuje Wüstenrot široké veřejnosti v reklamní kampani v televizi, na internetu a na billboardech.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.