« Zpět

Vyhněte se inflaci hypotékou s garantovanou sazbou 2,29 % až na 10 let od České spořitelny, nabídka platí do 30. listopadu 2014

| 21. října 2014 - 12:31 | Zprávy | Hypotéky

Česká spořitelna nabízí klientům sjednání hypotéky s garantovanou sazbou 2,29 % s fixací na 5 ale také až na 10 let. Účinným opatřením proti inflaci je právě fixace nízkoúročených hypoték na dlouhou dobu. Nabídka platí od 20. října do 30. listopadu 2014 a poběží ve všech pobočkách České spořitelny. Týká se jak nových hypoték, tak i refinancovaných hypoték z jiných bank.

Česká spořitelna nabízí mimořádně nízkou úrokovou sazbu, 2,29 % pro pětileté ale také až desetileté fixace, pro hypotéky v rámci podzimních Hypotečních dnů. Nízko úrokové prostředí snížilo průměrnou úrokovou sazbu hypoték od konce loňského roku o 0,55 %, což České spořitelně umožnilo, aby jako jediná banka na českém trhu, nabídla klientům zafixovat si aktuální výhodnou úrokovou sazbu až na 10 let.
 
„Centrální banky dělají historicky bezprecedentní uvolnění měnové politiky, které zvyšuje obavy z budoucího nárůstu inflace. Efektivním zajištěním proti inflaci je koupě nemovitosti financovaná hypotékou s maximální možnou fixací. Až inflace poroste, porostou i sazby, které se ale nedotknou dlouhodobě zafixovaných úvěrů. Spolu s tím jak porostou ceny na trhu, poroste i cena pořízené nemovitosti,“ říká David Navrátil, hlavní ekonom České spořitelny.
 
Pro koho nabídka platí?
Nabídka platí jak pro nové hypotéky, tak i pro hypotéky refinancované z jiných bank. Klient při refinancování hypotéky z jiné banky navíc získá odhad nemovitosti zdarma. Garance nízké sazby na 10 let zajistí klientům stabilitu splátky na dlouhé období, klient ji získá, pokud bude hypotéku splácet z aktivního účtu u České spořitelny a zřídí si pojištění schopnosti splácet. Bez pojištění sazba činí 2,49 %. Výhodná nabídka platí i pro klienty BLUE. Časově omezená nabídka České spořitelny platí od 20. října do 30. listopadu 2014. Klienti mohou navštívit pobočky již nyní a sjednat si výhodnou hypotéku až do výše 90 % hodnoty zastavené nemovitosti.
 
_ _ _
Porovnejte si nabídku hypoték a zjistěte, která vám vyhovuje nejvíce, zde
_ _ _
 
Neplatí se poplatky za vyřízení ani za správu úvěru
Klienti neplatí žádný poplatek za vyřízení hypotéky ani za správu úvěru. Mají možnost sjednat si k hypotéce službu Variabilita splátek (odklad, přerušení či změny výše splátek) nebo službu Mimořádné splátky (vložení mimořádné splátky). Při výstavbě mohou navíc finance čerpat rychle a bez faktur.
Jednoduchým způsobem lze limitovanou nabídku České spořitelny využít i pro refinancování hypoték z jiných bank. Výhodnou úrokovou sazbu garantuje Česká spořitelna klientům při refinancování hypotéky z jiné banky až rok dopředu.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.