« Zpět

Úrokovou sazbu hypotéky od UniCredit Bank si mohou lidé snížit online – stačí se zapojit!

| 6. srpna 2014 - 11:30 | Zprávy | Hypotéky

UniCredit Bank za podpory klientů umožní snížení úrokové sazby u nové hypotéky či refinancování až pod 2 % p.a. Stačí navštívit internetové stránky www.pod2.cz, respektive www.pod2.sk a sdílet odkaz nebo banku začít sledovat na Facebooku či Twitteru.

Každý z návštěvníků internetových stránek www.pod2.cz, nebo www.pod2.sk má možnost svou aktivitou úrokovou sazbu hypotéky od UniCredit Bank o něco snížit – stačí, aby na Facebooku nebo na Twitteru nasdílel odkaz na stránku nebo na těchto dvou sítích začal UniCredit Bank sledovat.
 
Zároveň na sebe mohou všichni, kdo stránku navštíví, zanechat kontakt – až kampaň skončí a finální výše úrokové sazby bude zveřejněna, bankéři UniCredit Bank budou klienty kontaktovat pro uzavření hypotéky s nejvýhodnější nabídkou.
 
„Patříme mezi bankovní lídry a stále přinášíme klientům nové inovace. Tato kampaň je jednou z ukázek toho, že banka může sociální sítě využívat nejenom jako komunikační kanál a nástroj pro zákaznickou péči, ale také k prodeji svých atraktivních produktů a služeb,“ uvedl Giovanni Guidi, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank.
 
Česká a slovenská verze uvedené stránky funguje samostatně. V Česku si klienti mohou snížit novou hypotéku či refinancování s dvouletou fixací. Jedinou podmínkou je otevření atraktivního U konta od UniCredit Bank. Kampaň je spuštěna od 1.8. 2014 a poběží nejpozději do 31.8.2014. Kampaň připravila UniCredit Bank ve spolupráci se social media agenturou Socialsharks.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.