« Zpět

Úrokové sazby hypoték padají. U Wüstenrotu se dostaly pod dvě procenta

| 9. října 2014 - 10:55 | Zprávy | Hypotéky

V říjnu jdou úrokové sazby hypoték opět dolů. Hypoteční banka Wüstenrot snížila úrokové sazby hypotečních úvěrů na bydlení a refinancování o 0,25 % p. a. Nejnižší tzv. EXTRA úrokovou sazbu, za kterou lze získat Hypotéku na bydlení, banka snížila na 1,89 % p. a. Hypotéku Refin pak banka nabízí již od 1,79 % ročně.

Hypotéka na pronájem určená klientům, pro které je pořízení bytu nebo domu vhodnou investicí za účelem dalšího pronájmu, je poskytována za 3,34 % p. a. Klientům, kteří nemohou standardním způsobem doložit své příjmy, nabízí Wüstenrot Hypotéku bez příjmu za garantovanou sazbu 4,19 % p. a. 
 
U Wüstenrotu se neplatí poplatky
Hypotéku na bydlení do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti a také neúčelovou Hypotéku na cokoliv vyřizuje banka bez poplatku za zpracování a poskytnutí úvěru.  Hypotéka Refin je bez tohoto poplatku trvale. U nově uzavřených hypotečních úvěrů banka neúčtuje měsíční poplatek za správu úvěru.
 
Wüstenrot není jedinou bankou, která zlevňuje hypotéky. Raiffeisenbank spustila své hypodny ve dnech od 29. září až do 11. listopadu, více zde
 
Porovnejte si nabídku hypoték a zjistěte, která je ta nejvýhodnější pro vás, zde
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.