« Zpět

Sberbank výrazně snížila sazby u hypoték

| 28. května 2014 - 10:55 | Zprávy | Hypotéky

Nově lze úvěr i refinancování získat již od 2,59 %. Praha, 29. dubna 2014 – Sberbank CZ výrazně snížila sazby u hypotečních úvěrů. Novou hypotéku stejně jako refinancování již existujícího úvěru lze tak nyní získat za 2,59 % p.a. Sazbu banka garantuje při sjednání aktivního FÉR konta a pojištění schopnosti splácet pro úvěry do 70 % hodnoty nemovitosti.

Nabídka platí po dobu akce „Sberbank hypoteční dny“ do 15. května 2014 pro hypotéky nad 1,5 mil. Kč. Zpracování žádosti přijde na jednu korunu, vedení úvěrového účtu je zdarma. U refinancování navíc banka nabízí proplacení nákladů na ocenění nemovitosti. U bytů do částky 2.500 Kč, u rodinného domu do 3.500 Kč.
 
Konsolidace různých typů úvěrů od 4,69 %
Sberbank rovněž snižuje sazbu u konsolidace zajištěné nemovitostí na 4,69 %. I v tomto případě je garance sazby určena těm, kteří si sjednají pojištění schopnosti splácet a aktivní FÉR konto, jehož vedení může být zdarma. Akce „Konsolidace bez starostí“ potrvá konce května. Sazba platí bez ohledu na typy slučovaných úvěrů, včetně nebankovních půjček. Při objemu do 50 % ceny nemovitosti je konsolidace možná i bez doložení příjmu.
 
„Základem naší nabídky je garance sazeb, na kterou se klienti mohou spolehnout, a ojedinělá kombinace výhodných, ale také transparentních podmínek, jako například vedení úvěrového účtu zdarma,“ uvedl produktový manažer Sberbank CZ Jiří Škrob. „Rychlý růst banky v segmentu hypoték ukazuje, že naše nabídka je skutečně férová,“ doplnil Jiří Škrob.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.