« Zpět

ProRefin na refinancování a konsolidaci úvěrů

| 18. března 2014 - 11:17 | Zprávy | Hypotéky

Wüstenrot vzkazuje: „Nečekejte na zázraky, refinancujte!“ Hypoteční banka Wüstenrot uvedla dnešním dnem na trh novou nabídku na refinancování a konsolidaci úvěrů. Hypotéky nabízené pod souhrnným názvem ProRefin poskytuje za snížené úrokové sazby a bez poplatku za vyřízení úvěru. U nově uzavřených hypoték banka neúčtuje měsíční poplatek za správu úvěru.

Hypotéku Refin na refinancování úvěrů na bydlení poskytuje banka za úrokovou sazbu od 2,39 % ročně. Na refinancování a konsolidaci ostatních úvěrů je určena neúčelová (americká) Hypotéka na cokoliv. Banka ji poskytuje za jednotnou garantovanou úrokovou sazbu, kterou snížila na 5,59 % p. a.
 
Hypotéky bez poplatků
Hypotéka Refin je trvale bez poplatku poskytnutí úvěru.  Pro jarní akci ProRefin zrušila banka tento poplatek také u Hypotéky na cokoliv. U nově uzavřených hypotečních úvěrů banka neúčtuje poplatek za správu úvěru.
 
S eHypotékou jednodušeji a rychleji
Banka zavádí eHypotéku - nový elektronický systém zpracování a vyřizování žádostí o hypoteční úvěry, který minimalizuje zasílání úvěrové dokumentace v papírové podobě a kterým se celý proces schválení a poskytnutí hypotéky velmi urychluje.
 
Nečekejte na zázraky, refinancujte
Toto motto zvolila banka pro jarní akci ProRefin. Podobně jako pohádková zlatá rybka z reklamy na ProRefin může banka klientům splnit tři přání – zbavit se drahých úvěrů, snížit splátky až o několik tisíc korun měsíčně i získat další finanční prostředky, ať již na bydlení nebo na jiné účely.
 
Podrobné informace o nabídce ProRefin jsou k dispozici na www.wustenrot.cz , kde je uveřejněn také Přehled úrokových sazeb hypotečních úvěrů a úvěrů.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.