« Zpět

Přístup ke své hypotéce kdykoliv a odkudkoliv. Hypoteční banka spustila on-line Hypoteční zónu

| 27. listopadu 2017 - 16:43 | Zprávy | Hypotéky

Dokonalý přehled a kontrola kdykoliv a odkudkoliv – takové je základní heslo nové služby Hypoteční banky – internetového prostoru s názvem Hypoteční zóna, díky němuž získají klienti bezpečný a pohodlný přístup ke všem informacím o jejich hypotéce.

Veškeré doložené či obdržené dokumenty spojené s hypotékou, kompletní komunikace s bankou, zůstatek úvěru, úrokovou sazbu, ale i přehled plateb, které čekají na uhrazení, nebo již byly uhrazeny – to vše najdou klienti Hypoteční banky na jednom místě. V on-line Hypoteční zóně je vždy po ruce uloženo vše potřebné. Tím ale její význam zdaleka nekončí. Hypoteční zóna umožňující přístup z pohodlí domova dovoluje i podepisování vybraných dokumentů nebo změnu kontaktních údajů či adresy. Klient, který čerpá hypotéku, v Hypoteční zóně také snadno zjistí, jaká je jeho aktuální situace. V podrobném přehledu totiž vidí například odeslané platby a třeba i to, kolik času má ještě na vyčerpání celé hypotéky.

„Hypoteční zóna umožňuje našim zákazníkům pustit hypotéku z hlavy. Nemusí si plnit šanony dokumenty, veškerou dokumentaci mají přehledně umístěnou ve svém on-line prostředí. Nemusí si pamatovat termín splátek nebo komplikovaně zjišťovat, kolik peněz z úvěru ještě mohou čerpat. Stačí jen pár kliknutí myší. Navíc, pokud se bude blížit termín, do kterého je třeba něco splnit či rozhodnout, klient o tom prostřednictvím Hypoteční zóny obdrží automatické upozornění e-mailem,“ říká Andrea Vokálová, tisková mluvčí Hypoteční banky.

Refixace podle vlastních představ

Klienti, jimž se blíží doba refixace, včas obdrží nabídku na uzavření smlouvy s novou sazbou včetně přehledné ukázky výše splátek. Komu tato nabídka nebude vyhovovat, může si sám namodelovat parametry úvěru a odeslat vlastní představu bance. Hypoteční zóna je totiž nastavena tak, že jejím prostřednictvím lze vyjednat jakoukoliv změnu spojenou s hypotečním úvěrem.

Vítěz v soutěži WebTOP100

Kvalitu Hypoteční zóny v polovině listopadu ocenila i odborná porota největší soutěže firemních webů a digitálních řešení v Česku WebTOP100. Hypoteční zónu totiž vyhodnotila jako nejlepší web v kategorii Self-Care. Tato kategorie byla v rámci historie soutěže vyhlášena vůbec poprvé.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.