« Zpět

Hypotéka od UniCredit Bank s bezkonkurenčním úrokem 1,99 % na dva roky

| 9. května 2014 - 10:32 | Zprávy | Hypotéky

UniCredit Bank rozšiřuje svou nabídku o další skvělé řešení v oblasti hypoték. Úroková sazba 1,99 % p.a. je nejvýhodnější na českém trhu fixních hypoték, hluboko pod průměrnou sazbou, za kterou se nyní v Česku prodávají jednoleté (4,5 %) nebo tříleté hypotéky (méně než 3 %). Hypotéku s 2letou fixní úrokovou sazbou 1,99 % mohou klienti získat pouze u UniCredit Bank.

„V posledních deseti letech banky dvouletou fixaci prakticky vůbec aktivně nenabízely. Kratší doba fixace však může přispět k rychlejšímu rozhodování českých domácností a to nejenom při refinancování jejich stávající hypotéky. Kromě inovativní nabídky přicházíme také s bezkonkurenční úrokovou sazbou,“ říká Marián Áč, ředitel financování domácností UniCredit Bank.
 
Společně s atraktivní úrokovou sazbou mohou klienti využít i dalších výhod. Pokud plánují koupi nemovitosti, nebo zvažují refinancování hypotéky, a sjednají si pojištění pro případ neschopnosti splácet, mohou využít odhadu ceny nemovitosti zdarma. U nově nabízené hypotéky také není účtován poplatek za správu a vedení úvěru.
 
UniCredit Bank je aktuálně čtvrtou největší bankou v zemi, která poskytuje širokou škálu hypotečních produktů prostřednictvím svých expertů v celé pobočkové síti UniCredit Bank a UniCredit Bank Expres včetně distribuční sítě svých partnerů.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Super :)