« Zpět

GE Money Bank nabízí do konce dubna hypotéku s úrokem 1,88 %

| 19. února 2016 - 10:13 | Zprávy | Hypotéky

Od 15. února do konce dubna nabízí GE Money Bank hypotéku s historicky nejnižším úrokem. Hypotéka je navíc bez poplatku za zpracování úvěru a banka zdarma zajistí i odhad nemovitosti. Nabídka platí pro účelovou hypotéku s dobou fixace 3 a 5 let a pro všechny výše úvěrů bez nutnosti sjednání placeného pojištění schopnosti splácet.

Historicky nejnižší úrokové sazby a očekávaný růst v ceně nemovitostí jsou ideální příležitostí pro každého, kdo uvažuje o pořízení vlastního bydlení,“ říká ředitelka retailových produktů GE Money Bank Iva Štylerová.
 
Uzavření hypotéky nabízí banka bez poplatku za zpracování a vedení úvěru. Zdarma za klienta zajistí odhad nemovitosti, výpis z katastru nemovitostí i snímek z katastrální mapy. „Dalším benefitem je i možnost dvakrát ročně využít dílčí mimořádné splátky zdarma až do 25 % z výše úvěru po prvním roce splácení, a to i v průběhu fixace. Klienti tak získají k nízkému úroku i mnoho dalších výhod,“ doplňuje benefity hypotéky Iva Štylerová.
 
Hypotéky u GE Money Bank až na 30 let
 
Hypoteční úvěr lze u GE Money Bank získat již od 300 000 Kč a je možné jej čerpat až do výše 80 % hodnoty nemovitosti. Délka splácení záleží jen na klientovi a je možné ji rozvrhnout na 5 až 30 let. Nejnižší úrokovou sazbu 1,88 % může k hypotéce získat každý klient s běžným účtem Genius Gold a kreditním příjmem 15 000 Kč měsíčně.
 
Bezúčelový úvěr na zařízení domácnosti navrch
Banka ke všem hypotékám nabízí také výhodné a dobrovolné pojištění schopnosti úvěr splácet. K hypotéce ve výši od 700 tisíc korun do 3 milionů korun mohou navíc klienti získat i zcela bezúčelový úvěr ve výši až 900 000 Kč a úrokem od 2,74 %. Ihned tak získají volné prostředky, které mohou využít například na nákup nábytku nebo jiného vybavení domácnosti.
 
Reprezentativní příklad: Výše bezúčelového úvěru 500 000 Kč, doba splatnosti úvěru 20 let (240 splátek), měsíční splátka 4 528,– Kč, roční úroková sazba 9,09 % p. a. při fixaci 5 let. Poplatky související s úvěrem: zpracování úvěru 0 Kč, vedení úvěrového účtu 0 Kč/měsíc, vedení běžného účtu Genius Basic 0 Kč/měsíc, poplatek za čerpání úvěru 0 Kč. RPSN 9,48 %, celková částka splatná spotřebitelem 1 086 720,– Kč. Na sjednání úvěru není právní nárok. Tato nabídka není závazná. Zajištění nesmí být ve zcela zjevném nepoměru k hodnotě zajišťované pohledávky. Povinností žadatele o úvěr je sjednání a udržování pojištění nemovitosti (zajištění), a to po celou dobu trvání smluvního vztahu.
 
Více informací naleznete na internetových stránkách www.gemoney.cz/hypoteky.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.