« Zpět

Equa bank zlevňuje hypotéky o 0,2 % ročně

| 11. března 2014 - 10:41 | Zprávy | Hypotéky

Hypotéku od Equa bank lze nyní pořídit již od 2,39 % p.a. Každý, kdo u Equa bank požádá během března o jakýkoliv typ hypotečního úvěru a do konce dubna podepíše smlouvu, může získat úrokovou sazbu s 0,2% slevou. Hypotéky od Equa bank lze tak nyní získat již od 2,39 % p.a. Navíc, každý, kdo do konce května refinancuje do Equa bank svoji stávající hypotéku, získá zpět peníze, které uhradil na poplatcích za vedení hypotečního úvěru své původní bance, tedy v průměru 5.400 korun. Nízká úroková sazba a navíc možnost získat zpět již zaplacené peníze činí hypotéky Equa bank jedny z nejvýhodnějších na trhu.

„Akční nabídka platí během března, zájemce si tedy musí zažádat o hypotéku v tomto měsíci. Na čerpání úvěru má ale následující rok. To znamená, že pokud někomu končí fixace sazby například v únoru 2015, může si o výhodnou sazbu zažádat již nyní a původní úvěr splatit až v termínu změny fixace,“ vysvětluje Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.
 
Akční nabídka Equa bank může přinést výraznou úsporu. Pokud má například klient hypotéku ve výši 1 700 000 na 20 let, se slevou 0,2 % za rok ušetří 3.400 Kč, během 5letého fixu pak 17.000 korun. K tomu navíc v případě refinancování získá 5.400 korun, které zaplatil své původní bance na poplatcích. Poskytnutí hypotečního úvěru je u Equa bank zdarma, stejně tak jako správa hypotéky.
 
Sleva 0,2 % se týká všech hypoték, které má Equa bank ve své produktové nabídce, včetně neúčelové hypotéky, hypotéky PRO (pro podnikatele), i hypotéky BEZ (bez dokládání příjmu) a FIT (které zohledňují i méně významné záznamy v registrech).
 
Equa bank nabízí hypotéky od února 2012, tedy dva roky. Za tuto krátkou dobu poskytla hypoteční úvěry o objemu přes 5 miliard a stabilně patří mezi prvních deset hypotečních bank co do objemu nově poskytnutých hypoték. V současné době má Equa bank tržní podíl na hypotečním trhu 2,4 %.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.