« Zpět

Equa bank prodlužuje 0,2% slevu na hypotéky!

| 11. dubna 2014 - 11:29 | Zprávy | Hypotéky

Hypotéky u Equa bank začínají již na sazbě od 2,39 % p.a. Equa bank prodlužuje akční slevu na hypotéky až do 12. května 2014. Každý, kdo do této doby podepíše u Equa bank žádost o hypotéku a do 26. května uzavře Smlouvu o hypotečním úvěru, získá 0,2% slevu z úrokové sazby jakéhokoliv typu hypotečního úvěru.

Zároveň každý, kdo do konce května refinancuje do Equa bank svoji stávající hypotéku, získá zpět peníze, které uhradil na poplatcích za vedení hypotečního úvěru své původní bance, tedy v průměru 5.400 korun. Nízká úroková sazba a navíc možnost získat zpět již zaplacené peníze činí hypotéky Equa bank jedny z nejvýhodnějších na trhu.
 
„Na čerpání hypotečního úvěru má klient celý následující rok. To znamená, že pokud někomu končí fixace sazby například v březnu 2015, může si o výhodnou sazbu zažádat již nyní a původní úvěr splatit až v termínu změny fixace,“ vysvětluje Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.
 
Akční nabídka Equa bank může přinést klientovi významnou úsporu. Pokud má například hypotéku ve výši 1 700 000 na 20 let, se slevou 0,2 % za rok ušetří 3.400 Kč, během 5letého fixu pak 17.000 korun. K tomu navíc v případě refinancování získá 5.400 korun, které zaplatil na poplatcích své původní bance. Poskytnutí hypotečního úvěru je u Equa bank zdarma, stejně tak jako správa hypotéky.
 
Sleva 0,2 % se týká všech hypoték, které má Equa bank ve své produktové nabídce, včetně neúčelové hypotéky, hypotéky PRO (pro podnikatele), i hypotéky BEZ (bez dokládání příjmu) a FIT (které zohledňují i méně významné záznamy v registrech).
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.